Sunday, 6 October 2013

Mineral Coffee



Mineral Coffee



SIHAT BERTENAGA SETIAP HARI

Alhamdulillah,sahur di pagi ramadhan yang mulia ini telah terlaksana.
Makanlah apa yang terliur nak makan.Hehe,ikut selera masing2 kan.
Selepas makan tu saya telah hidangkan secawan kopi mineral untuk setiap orang.
Pengalaman berpuasa dengan kopi mineral ni teramatlah best.

Itu antara secebis kisah di bulan puasa yang lepas.
Apa yang bestnya?
Pastilah perut tak berkeroncong terutama di pagi hari...rasa kenyang.
Tentula semua orang nak kan.

Apa yang bestnya lagi?
Tiada gastrik atau pedih ulu hati.

Ada lagi yang best?
Pastilah ada,rasa sihat dan bertenaga sepanjang hari.
Anak2 ke sekolah dengan rasa cergas.
Yang bekerja pulak...dapat laksanakan tugas dengan sempurna.

Ada yang nak cuba rasai kebagusan kopi ni tak?
PM saya cepat2 sementara stok masih berlambak.
Yang lambat2 tu...takut melepas je sebab stok kehabisan,

Ramai yang dah rasai nikmat berpuasa dengan kopi mineral ni

Anda bagaimana?
Yang berminat ,please hubungi FACEBOOK SAYA : Mk PYDEE

8 comments:

  1. Menarik kopi meneral tu.. singgah klik juga disini. Semoga sentiasa ceria :)

    ReplyDelete
  2. wah bagusnye
    1st time dgr kopi mineral

    ReplyDelete
  3. bertenaga ? baru first time dgr n lihat kopi nih ...

    ReplyDelete
  4. first time dgr nama coffee tu.. :)

    *singgah click2 juga..

    ReplyDelete
  5. Terkejut saya, bila baca bersahur di bulan Ramadan. Rupanya ramadan lepas.

    ReplyDelete
  6. 1st time juga dgr nih.. Tdi tgk kt wall fb je... Utk ibu mngdung blh ke? Sbb tkut hb rndah je mnum kopi ni..

    ReplyDelete