Friday, 1 November 2013

Pengomen Tegar Oktober 2013


Tegar Sungguh tegar....


Aku Yang Dulu – Tegar
Aku yang dulu bukanlah yang sekarang
Dulu ditendang sekarang ku disayang
Dulu dulu dulu ku menderita

Sekarang aku bahagia
Cita cita ku menjadi orang kaya
Dulu ku susah sekarang alhamdulillah
Bersyukurlah pada yang maha kuasa
Memberi jalan untuku semua

Nikmatilah lagu Aku Yang Dulu - Tegar
Read more: http://ritz.my/lirik-aku-yang-dulu-tegar/#ixzz2jJ2g4wKw


Sekadar hiburan semata-mata kerana lagu itu lagu kegemaran saya pada bulan Oktober 2013

Berikut adalah senarai top commentators blog saya bagi bulan Oktober 2013 .



1. Pha is
Hikayat Budak Pening


2. Mizza Aiza





3. Khir Khalid

KhirKarya



4. Yumida Huda

Yumida





5. Aku Penghibur



6. Kathy Rbain

Coretan Hati Kathy


7. Bin Muhammad

Relaks Minda



8. Abee Sam


http://brotherssam.blogspot.com/

9. Wanariahamiza

INSPIRASI WANARIAHAMIZA



10.S.K.A
Fais-SKA


Jom kita tergah blog depa...Apa sekalipun saya sangat menghargai kunjungan anda ke blog saya. Insyallah, blogger yang lain tidak tersenarai, jangan kecil hati..Saya pasti lawat blog anda, kita sama-sama memeriahkan blog kawan-kawan. Kita sama-sama bantu-membantu sehingga ke puncak kejayaan. Ibarat kata,bercerai kita roboh, bersatu kita teguh.  

23 comments:

  1. tak sngka plak blog sy pn ada skali =)

    ReplyDelete
  2. Mereka di atas merupakan blogger terbaik termasuk abg khir. Semoga semuanya terus sukses dlm dunia blogging. Lets support all (^_^)

    ReplyDelete
  3. Alah..nama JM tak tersenarai...iyo lah...sibuk banget mggu lepas dan mggu ni sampai nak update blog sendiri pun tak semapt inikan pulan nk blogwalking huhuh...TAPI JM setia membaca blog ni hiksss

    ReplyDelete
  4. saya pun suka baca cerita dekat sini especially bab travel cam
    terasa saya pun p juga
    cuma agak tak rajin meninggalkan komen =)
    lepas ni saya cuba tinggalkan komen

    p/s-cerita lagi pasal travelling ye, bagi gambar pemandangan besar sikit. suka tengok! =)

    ReplyDelete
  5. Banyak nya.. RAjin betul komen diorang ni...

    ReplyDelete
  6. sangat tegar mereka² hahahahaha :D

    da folo sini..........hello to you tuan tanah :D

    ReplyDelete
  7. wah rajinnya mereka nie...cik akak tak ada ye..hihi...
    tahniah untuk mereka.....

    klik nuffnang

    ReplyDelete
  8. saya sudah masukkan link blog tuan ke dalam blog saya.

    ReplyDelete
  9. terima kasih kerana selalu datang ke blog saya

    ReplyDelete
  10. aiza pun ada juga ya.. terima kasih juga sebab selalu datang ke blog aiza.. singgah klik, klik, klik semua tabung.. :D

    ReplyDelete
  11. eh. saya no.1 eh..? hahaha. dok tengok jugak senarai top komentator tu.. selalunya tengok kak mizz aiza sntiasa duk di tangga teratas.. hehehe

    ReplyDelete
  12. Wah! Tersenarai juga. Terima kasih. Sama-sama memeriahkan blog masing-masing. :)

    ReplyDelete
  13. nampaknya sya tiada dlm senarai, tak per nanti saya akan selalu komen kat sini k...hepi2 blogging

    ReplyDelete
  14. salam abg , ada juga di no 8 tu tq tq .. done klik :)

    ReplyDelete
  15. tahniah semua...tq admin..kathy tersenarai juga..hepi....

    ReplyDelete
  16. Jom terjah, hampir semua blogger ni selalu dtg terjah juga tiap kali blgwalking hehe...tahniah

    ReplyDelete
  17. Wah.. x sangka blog sy pun ada.. baru skrng dpt tengok entri ni.. T kasih ye.. menabung sekali sini dgn tok DiGi.. :)

    ReplyDelete
  18. Tahniah semua.....Semoga kita blogwalking dan memberi sokongan padu antara satu sama lain.

    ReplyDelete