Tuesday, 19 November 2013

Segmen macam hensem je macam kacak jer

Bicara Mak Dara



Jom Join Segmen ini 
Link adalah seperti berikut :

62 comments:

  1. Mmg kacak & hensem!! Good luck :) :)

    ReplyDelete
  2. hahaha kacak kacak kacak! :D semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  3. Macam hensem je macam hensem je..
    All the best :)

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama...jom follow tite.. done follow u http://anereodacandid.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  5. gud luck..:)
    singgah menabung..:)

    ReplyDelete
  6. macam best je.. nnti nk try.. hehe

    ReplyDelete
  7. dah menang nanti share yek.

    (share hadiah!) :-)

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. alamak..kita tak hensem boleh join ke?? hehe.. selamat bersegmen. gud luck! :D

    ReplyDelete
  10. Salam blogging abg , selamat bersegmen yerr .. done klik :) * sorry bz sikit now baru smpt jguk wall abg

    ReplyDelete
  11. Join segmen yang sama. Gudluck En.Khairuddin

    http://zack-hoya.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  12. Hensemnye.....hahahaha ... macam comel je,macam kacak jer,...kui3

    ReplyDelete
  13. selamat bersegmen. macam ensem je

    ReplyDelete
  14. alahai.bermask pulak . BBL pun join. datang blogwalking

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks...saya pun dah blogwalking blog anda.

      Delete
  15. assalam...joooom ramai2 join segmen ni... sempena cuti sekolah...
    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  16. selamat bersegmen bro...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  17. singgah sini.. selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  18. hikhik kacak dgn menggunakan mask
    nak tanye blog ni handle oleh siapa
    suadara khai sendiri or wife abg?
    coz aritu klo x silap wife ade gak update sesekala kan?
    tu la konpius nak panggil akak or abg..hehehe
    isi tabung nuffnang sini-darlie

    ReplyDelete
  19. gud luck ..selamat brsegmen..macam ok je...xox0

    ReplyDelete
  20. sape yg join mmg kacak dan hensem..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang siapa yang join memang kacak dan hensem.

      Delete
  21. rasa macm nk join dah, tapi tengok macam tak sempat je..

    ReplyDelete
  22. singgah pagi kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  23. hi..singgah dr segmen yg same... :)

    http://thestoryofayna.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  24. bw here
    mmg kcak tu .hehe :)
    done mollow mollow here ^_^

    ReplyDelete
  25. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks...saya pun dah melawat blog anda..maaf lewat kerana berada di luar negeri.

      Delete
  26. Singgah darii segmen yang sama. Done follow ..jom singgah blog Budu @ http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  27. hensemnya dia..

    salam perkenalan..

    datang singgah dari segmen yang sama..

    follow done. :)

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  28. memang comel je memang kacak je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

    ReplyDelete
  29. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  30. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete