Sunday, 29 December 2013

"PENCARIAN BLOGLIST 4 BULAN BY KATHY R'BAIN".

JOM JOIN RAMAI-RAMAI

http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/12/segmen-pencarian-bloglist-4-bulan-by.html

SEGMEN | PENCARIAN BLOGLIST 4 BULAN BY KATHY R'BAIN | Alhamdulillah.Disember tiba lagi.tibalah masanya kathy untuk melancarkan Segmen Pencarian Bloglist 4 Bulan. Kali ini seramai 25 orang blogger akan di pilih menghiasi Kathy Bloglist  dalam Kategori 4 bulan (Januari-April 2014).


Jika penyertaan melebihi 25 orang,maka kathy akan membuat pilihan,sebaliknya jika kurang atau cukup2 25 orang,kesemuanya akan di bloglist. Seperti biasa ada syarat2nya untuk melayakkan diri join segmen ini.ada juga hadiah misteri menanti 2 peserta yang bertuah. :)


SYARAT PENYERTAAN:

1. seorang blogger dan aktif berblog.


2. beri tajuk segmen "PENCARIAN BLOGLIST 4 BULAN BY KATHY R'BAIN".


3. follow blog  Coretan Hati  dan  Diari Resipi.


4. add G+  Kathy R'bain.


5. like pages facebook :-




6. sesiapa yang berjaya menjadi rakan bloglist kathy,di minta agar dapat masukkan link blog kathy dalam bloglist korang juga.


 7. segmen bermula 23.12.13-30.12.2013 jam 12 tengahmalam.

25 comments:

  1. macam tak layak je nk join.... :( follower aku pon tak de...

    My recent post : Aku Barista, Peminat Tegar Kopi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya dah jadi follower anda yang pertama..terus maju ke depan.

      Delete
  2. selamat bersegmen
    isi tabung nuffnang sini-rhb

    ReplyDelete
  3. Slmt bersegmen. Sy dah join juga.. all the best.. :)

    ReplyDelete
  4. all the best..tqvm admin sudi juga join segmen ni..

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya. Saya pun dah sertai.

    ReplyDelete
  6. all the best en. khairudin.. aiza datang dari segmen yang sama.. :D

    ReplyDelete
  7. wah! semakin bersemangat abe din nak join segmen ye? tahniah n good luck!

    ReplyDelete
  8. Selamat Bersegmen Tuan Khairuddin :D

    ReplyDelete
  9. Terima kasih kawan-kawan....Semoga persahabatan kita bertambah erat tahun 2014.

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. mesti baik punya ..semoga terus berjaya!

    p/s: Jom baca entri terkini saya di [SINI]

    ReplyDelete