Thursday, 19 December 2013

Segmen : I Love My Blog (9-25 Dis 2013)


JOM JOIN RAMAI-RAMAI DAN LINK ADALAH SEPERTI BERIKUT :


29 comments:

  1. good luck... maaf sy dah pencen drp joinn segmen. maybe i will join next year..

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen.. menabung transition..

    ReplyDelete
  3. oh bagus nyer.. moga berjaya tuan Khairuddin :D

    ReplyDelete
  4. tq ye sudi join segmen ayu.. ada masa nanti boleh la blogwalking... tambah kenalan tambah follower blog...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/12/senarai-rakan-blogger-segmen-saya.html

    ReplyDelete
  5. datang singgah sini dari segmen yg sama...

    ReplyDelete
  6. Salam. Lama tak ziarah blog ni. Sekarang baru ada masa sikit. :)

    Selamat memeriahkan segmen.

    ReplyDelete
  7. tinggal beberapa hari jer lagi nak tamat..insyallah nanti saya akan join sagmen ini...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen, semoga berjaya

    ReplyDelete
  9. Slmt bersegmen.. sy pun dah join juga.. :D

    ReplyDelete
  10. Salam, saya Hanih Borhan, datang menyinggah dr segmen yg sama! ;)

    ReplyDelete
  11. Datang dari segmen yang sama. Done follow :). Followback please? :)Saya baru buat blog ^^

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  12. Singgah dari segmen yang sama ya.. :)

    Done follow sini..

    Jemput join segmen Shawal ni ye, ia akan tamat pada 4 January ni.. Jemput ar.. ^^

    http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/12/segmen-pencarian-bloglist-di-mohd-noor.html

    ReplyDelete