Friday, 20 December 2013

Takwim Persekolahan Mengikut Penggal 2014

Sesi Persekolahan akan bermula dalam masa dua minggu lagi. Di sini disertakan perincian persekolahan mengikut penggal. Selamat kembali ke sekolah. Semoga anda semua telah membeli pakaian, buku-buku dan barang keperluan sekolah anak-anak. Bersedia awal adalah lebih baik di saat-saat akhir. 


34 comments:

  1. kami kat johor dah bermula cuti jumaat tahun depan..

    ReplyDelete
  2. tak lama lagi nak start sekolah dah ni
    tak prepare apa-apa lagi tuk afif =)

    ReplyDelete
  3. perkongsian yang baik.. selamat kembali ke sekolah.. :D

    ReplyDelete
  4. Selalu cuti sekolah tak sama dengan cuti semester. Tak boleh nak keluar dengan adik2 time cuti semester nnti.

    ReplyDelete
  5. x lama lagi cuti sekolah.. jem lagi la jalan.. hehe

    ReplyDelete
  6. Assalam sahabat.. cepat sungguh masa berlalu, sekolah pun dah nak bermula tak lama shj lagi...

    ReplyDelete
  7. geng kaki cuti blh planning awl dh ni..,

    ReplyDelete