Sunday, 22 December 2013

Tarikh Pembayaran Gaji Bulanan Kakitangan Awam 2014

Jadual Tarikh Pembayaran Gaji Bulanan Kakitangan Awam 2014


BulanTarikhHari
Januari23.01.2014Khamis
Februari25.02.2014Selasa
Mac25.03.2014Selasa
April24.04.2014Khamis
Mei22.05.2014Khamis
Jun25.06.2014Rabu
Julai22.07.2014Selasa
Ogos25.08.2014Isnin
September25.09.2014Khamis
Oktober16.10.2014Khamis
November25.11.2014Selasa
Disember18.12.2014Khamis
Sebarang pindaan tertakluk kepada Jabatan Akauntan Negara. Anda boleh semak menerusi patuan ini - ANM. Tarikh ini bukan sahaja penting kepada kakitangan awam tetapi juga kepada blog niaga bagi meningkatkan promosi produk dan meningkatkan jualan menerusi blog.


16 comments:

  1. Terima kasih maklumat ni. Semangat sikit tgk tarikh gaji.

    ReplyDelete
  2. menunggu jer time nk terima gaji ya...biasalah tu..

    ReplyDelete
  3. thun depan rasa smooth sikit tarikh.. xde yg awal2 sgt...

    ReplyDelete
  4. Perancangan masa depan ni.. :)

    ReplyDelete
  5. Lepas time gaji bnyklah promosi dibuat nnti oleh peniaga2.. zaman kenaikan harga brg2 ni, masing2 mula melakar strategi utk menambah pendapatan. Kena tahu jadual gaji agar promosi jualan dibuat tepat pada masanya hehee..
    menabung inti di sini.. :D

    ReplyDelete
  6. aduh.. masih belum bekerja.. :D

    ReplyDelete
  7. bulan Oktober tu.. awat awal bebenO..?

    ReplyDelete
  8. untung kerja kerajaan.tak perlu hujung bulan duit sudah masuk!

    ReplyDelete
  9. yeah .....alhamdulillah dapat gak saya reply dalam blog MKL ni
    aku kayes....yehaaaa

    ReplyDelete
  10. yg student ni boleh tengok je la.. hehe

    ReplyDelete
  11. Yang penting kena pandai menguruskan kewangan.

    ReplyDelete