Thursday, 12 December 2013

WORDLESS WEDNESDAY #;WINTER IN INCHEON

Winter Festivals 2013 - 2014

Hari dah hari khamis...saje buat hari Wednesday punya..pasal berada di Korea...berwinter sonata. Semalam salji dah turun, di bawah 1darjah Clesius....Terkata sejuk dan nak menulis pun tak tertulis.....Selamat bercuti semua sahabat blogger. Berkampung di Myeong-dong...

20 comments:

  1. wah sedang di Korea ya...hati2 jaga diri...

    ReplyDelete
  2. Saya ke sana hujung bulan ni....hopefully sempat merasa snowfall. Insha Allah.

    ReplyDelete
  3. bestnya dpt jumpa salji...sy br balik dr sana ahad lepas...tak jumpa salji pun spjg di sana...huhuhu

    ReplyDelete
  4. wa.. ada kat korea ke sekarang ni..

    ReplyDelete
  5. best aaa dpt tengok salji turun..mmg pergi masa yg sesuai..time DJ pegi tu maybe terlalu awal...around mid Dec lah tu salji turun..subhanallah..best kan kalau dpt tggal kat negara 4 musim ni..alahhh..nak kahwin ngan org korea muslim agak2 acik tak ahahahaah

    ReplyDelete
  6. Salam...singgah sini...kalau tak keberatan sudilah join GA saya yer....http://mawarberduri4147.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-afiqah.html..Tq...

    ReplyDelete
  7. wow best nyaa , selamat ber travel yerr :)

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. aaa beznye!
    apa rasanya ditimpa salji? soklan tu sellau bermain di fikiran yumida masa sekolah menengah bila belajar geografi
    wah teringin nak jejak kaki ke korea
    isi tabung nuffnang sini-transitions

    ReplyDelete
  10. bestnya.. mesti ada perkongsiannya nantikan.. ^^

    ReplyDelete
  11. wah bestnyeeee...slmt berwinter la...

    ReplyDelete
  12. Wahh bestnya.. syok.. selamat berhibur di sana.. :)

    ReplyDelete
  13. Bestnya kalau Malaysia pun ada salji kan

    ReplyDelete
  14. seronoknya bermain salji..bila lah saya dapat merasa

    ReplyDelete
  15. Belum ada rezeki lagi nak ke sana.

    ReplyDelete
  16. Terima kasih semua..ada masa saya post entri korea nanti.

    ReplyDelete