Saturday, 1 March 2014

Pengomen Tegar Februari 2014


Tegar Sungguh tegar....


Aku Yang Dulu – Tegar
Aku yang dulu bukanlah yang sekarang
Dulu ditendang sekarang ku disayang
Dulu dulu dulu ku menderita

Sekarang aku bahagia
Cita cita ku menjadi orang kaya
Dulu ku susah sekarang alhamdulillah
Bersyukurlah pada yang maha kuasa
Memberi jalan untuku semua

Nikmatilah lagu Aku Yang Dulu - Tegar
Read more: http://ritz.my/lirik-aku-yang-dulu-tegar/#ixzz2jJ2g4wKw


Sekadar hiburan semata-mata kerana lagu ini lagu evergreen..sepanjang zaman.

Berikut adalah senarai top commentators blog saya bagi bulan Februari 2014.



1. Khir Khalid


Khir Khalid
                                       
                                                               http://khirkarya.blogspot.com/




2. Tetamu Istimewa

Tetamu Istimewa
http://mieadham86.blogspot.com/


3. Ida Scripters 



Cerita Ida




4. Azlan Strider

Strider Buzz


5.  Bin Muhammad


Relaks Minda





6.   Pha is


Hikayat Budak Pening 
7.  Abak Lorong Cinta



LORONG CINTA

http://lorong-cinta.blogspot.com/

8. Mizza Aiza (Dunia Kecil)





9. Yana Yani


Diari Seorang Mama (^_^)
http://iamaproudmama.blogspot.com/



10. Kathy K'bain

Coretan Hati Kathy
http://coretanhatikathy.blogspot.com/

  
Jom kita tergah blog depa. Apa sekalipun saya sangat menghargai kunjungan anda ke blog saya. Insyallah, blogger yang lain tidak tersenarai, jangan kecil hati terutamanya silent reader. Saya pasti lawat blog anda.  Semoga kita sama-sama memeriahkan blog kawan-kawan. Kita sama-sama bantu-membantu sehingga ke puncak kejayaan. Ibarat kata,bercerai kita roboh, bersatu kita teguh.  

36 comments:

  1. Terima kasih, tapi kenapa link blog saya tak boleh klik, hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh klik.....Perlu klik copy...masa itu akan muncul Go to....terus klik.. Harap cuba tuan.

      Delete
  2. Alhamdulillah... Blog kakitravel mmg menarik, berkongsi pengalaman ibarat mengembara bersama. Tahniah kpd yg lain juga & semoga saudara Khairuddin terus sukses.. T kasih.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih khir..semoga ukhwah kita berkekalan

      Delete
  3. aduhai..yg ke10..last dah tu...kena perbaiki ranking ni...kathy suka baca blog ni,banyak info tentang tempat menarik..lagi elok pasang widget 'search 'senang orang nak cari entri dulu² atau widget popular post..

    ReplyDelete
  4. rajin mereka tglkna jejak ye

    ReplyDelete
  5. tahniah :) semoga terus sukses ye bro :)

    ReplyDelete
  6. wah best segmen nih, baguih2 ;3

    ReplyDelete
  7. salam petang...saling menghargai bagus tu...

    ReplyDelete
  8. Terima kasih sahabat semua yg selama ni menyokong blog saya..marilah kita sama2 manfaat kan medium it ni untuk perkara2 kebaikan dunia akhirat..

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum...

    wah,,, mereka nie.. semua nyer terbaik... mselim3 memang suka berkawan dengan mereka semua. Jika kita komen di blog mereka. mereka akan komen balik. Nice

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam..

      Betul mselim3, mereka semua sahabat yg baik :D

      Delete
  10. dah turun anak tangga, mungkin sbb cuti sem hari tu lgsung x BW.. pertengahan bulan 2 baru start aktif balik. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe Pha Is..dahulu kan yg lbh utama ..terima kasih :D

      Delete
  11. Moga kenit diberikan semangat yg lebih supaya tersenarai lain kali hehe :)

    ReplyDelete
  12. tahniah kpada smua pngomen terbaik :P

    ReplyDelete
  13. wah tersenarai ye
    jarang dapat masuk ke sini lately
    line internet buat rasa marah
    terima kasih ye MKL =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih pada yana juga sebab sudi tinggalkan jejak dkt blog saya..

      Delete
  14. alhamdulillah.. terima kasih di atas entri ini en. khairuddin.. :D

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah..ada gak nama saya rupanya..hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  16. singgah klik2 IKEA dan BC.. tahniah buat semua..

    ReplyDelete
  17. Tahniah kepada blogger yang tersenarai...!

    ReplyDelete
  18. Yeah... yeahhh nama ida ada lagi hehehe... terima kasih tuan khai masih simpan header lama tu yer... hehehe

    ReplyDelete
  19. semoga saya kembali tersenarai di suatu hari nanti

    ReplyDelete
  20. Terima kasih semua sahabatku ....moga murah rezeki kalian.

    ReplyDelete