Saturday, 5 April 2014

Pengomen tegar bulan March 2014


Tegar Sungguh tegar....


Aku Yang Dulu – Tegar
Aku yang dulu bukanlah yang sekarang
Dulu ditendang sekarang ku disayang
Dulu dulu dulu ku menderita

Sekarang aku bahagia
Cita cita ku menjadi orang kaya
Dulu ku susah sekarang alhamdulillah
Bersyukurlah pada yang maha kuasa
Memberi jalan untuku semua

Nikmatilah lagu Aku Yang Dulu - Tegar
Read more: http://ritz.my/lirik-aku-yang-dulu-tegar/#ixzz2jJ2g4wKw


Sekadar hiburan semata-mata kerana lagu ini lagu evergreen..sepanjang zaman.

Berikut adalah senarai top commentators blog saya bagi bulan March 2014.



1.  Pha Is
 
Hikayat Budak Pening

                                                   http://pening-pala.blogspot.com/



2. Faizal Mohamad Twon Tawi

Syukurnya Sihat

http://syukurnyasihat.blogspot.com/

3.   Khir Khalid

Khir Khalid
                                     
                                                               http://khirkarya.blogspot.com/


4. Mizza Aiza (Dunia Kecil)

    


5. Ida Scripters 



Cerita Ida


6. Yana Yani


Diari Seorang Mama (^_^)
http://iamaproudmama.blogspot.com/



7. Azlan Strider

Strider Buzz

8. Jari Manis

Logo Jaris Manis kata jangan nakal-nakal. 


http://jarimanistravel.blogspot.com/



9. Tetamu istimewa  

Tetamu Istimewa
http://mieadham86.blogspot.com/





10. Dhia Dirham
DHIA
http://dhiadirham.blogspot.com/

  
Jom kita tergah blog depa. Apa sekalipun saya sangat menghargai kunjungan anda ke blog saya. Insyallah, blogger yang lain tidak tersenarai, jangan kecil hati terutamanya silent reader. Saya pasti lawat blog anda.  Semoga kita sama-sama memeriahkan blog kawan-kawan. Kita sama-sama bantu-membantu sehingga ke puncak kejayaan. Ibarat kata,bercerai kita roboh, bersatu kita teguh.  

40 comments:

  1. terima kasih.. semoga terus success.. menabung libresse, digi.. :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Selamat berblogging... Semoga tali persaudaraan di alam maya bertambah erat.

      Delete
  3. Alhamdulillah... tersenarai juga saya.. T kasih sahabat & tahniah juga kpd yg lain.. :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana mjadi pengomen tegar blog saya. Semoga persahabatan berkekalan sampai ke Jannah.

      Delete
  4. Setuju tu. Saya pun nak buat macam ni jugaklah. :)
    Kepada sesiapa yang belum lawat blog saya, sila lakukan sekarang, banyak ilmu yang anda dapat di blog saya.

    http://nota-kembara.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sememangnya blok Naramas Aman banyak info yang berguna untuk ilmu kembara. Semoga persahabatan kita dengan Naramas berkekalan.

      Delete
  5. tahniah pada sahabat2 yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  6. wah..saya nggak masuk rangking rupanya..Pak Lim hehe..harus lebih rajin comment ah.

    ReplyDelete
  7. SALAM PAGI...wah bagus sekali pengomen tegar yg rajin ni...menabung selalu.

    ReplyDelete
  8. ok..akan awok kejor yob kejor..... tahniah pada yang tersenarai.....

    ReplyDelete
  9. terima kasih kerana memasukkan saya dalam senarai

    ReplyDelete
  10. waaa nak jugak nak jugak nak jugak... hehehe, kena slalu drop komen nih ;3

    ReplyDelete
  11. Tak sangka pula, blog saya pun ada ya. Terima kasih Tuan Khairuddin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama kerana sudi berkunjung ke blog saya.

      Delete
  12. Yang tersenarai tu memang mereka2 yang rajin BW... tahniah semua... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berblogwalking sambil mendapat pengetahuan.

      Delete
  13. Salam Tuan Khai... terima kasih yer... tp rasanya pengomen untuk bulan april nanti berkemungkinan nama Ida sudah tiada... sebab sibuk sangat la skrg ni dengan Assignment yang berlambak2... boleh layan blog waktu malam jer... buat 4-5 artikel pastu simpan utk auto publish keesokan harinya... minta maaf yer jika Ida tidak sempat berkunjung ke sini nanti... inshaAllah bila kelapangan Ida akan kembali blogwalking

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok...Selamat berjaya dengan assignment anda. Ada masa nanti sudi-sudilah lawat kembali ke blog saya. Apapun, jasamu dikenang selalu.

      Delete
  14. yay...yay...ada jugak rupanya saya walaupun bulan march tu memang time sy sedang sibuk giler..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas kunjungan anda selama ini.

      Delete
  15. kena usaha keras untuk dapat masuk dalam senaraini....

    ReplyDelete
  16. tersenarai lagi rupanya
    terima kasih MKL
    terima kasih sebab rajin singgah teratak saya juga =)

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah.. bangga kalau dapat potong mizz aiza.. hehehe.. selalu kat blog2 lain, beliau je asyik no. 1.. hehehe

    ReplyDelete