Sunday, 22 June 2014

"GiveAway Contest MasyghulOnline: Pelikat Pants"

Jom Join ramai-ramai



 "Saya layak untuk memenangi hadiah utama kerana blog saya akan terus menerus mempromosikan pelikat pants keluaran syarikat anda. Pelikat pant anda melambangkan invotif dan kreatif dalam gaya keunggulan seorang lelaki   "

16 comments:

  1. all d bez abg khai
    moga kita sm2 ada rezeki nanti
    isi tabung nuff sini-kempen invest smart

    ReplyDelete
  2. All the best sahabat. Anda mmg layak utk memenangi & memparkenalkannya ke serata tempat. Semoga bertuah!

    ReplyDelete
  3. tahniah...moga terus berjaya.

    ReplyDelete
  4. Pernah tgk aflin shaukin pakai pants ni, abe mkl try lah pastu upload kat c ni mesti sweet je

    ReplyDelete
  5. Good luck bang. Nak try join gak klu ada masa, nmpak mcm selesa ja sluar tu kan?

    ReplyDelete
  6. cantik pelikat pant tu abg din.. gud luck ye..

    ReplyDelete
  7. rajin join GA ni.. all the best..

    ReplyDelete
  8. good luck!
    singgah dari segmen/contest yg sama
    http://www.irrayyan.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum... khai,

    moga anda berjaya dalam segmen nie k... rajin khai join segmen..

    mselim3

    ReplyDelete
  10. hye hye ^^
    gud luck dear =)
    kalau sudi singgahlah blog saya =)

    ReplyDelete
  11. Salam Muhammad Khairuddin Lim,
    Terima kasih kerana menyertai Contest pertama daripada kami yang tidak seberapa ini. Kami akan mengumumkan senarai pemenangnya pada 15 Julai nanti. Semoga berjaya.

    -admin-

    ReplyDelete