Thursday, 24 July 2014

i-City Shah Alam 5 : Space Mission

A Small Step in Space edutainment A Big leap for Mankind.

Space Mission ini best untuk bergambar. Ini adalah attractions kami yang ke 4. Ada dua lagi attractions dalam pakej promo kami yang berkos RM70. Nikmatilah gambar-gambar tanpa huraian. Tengah sibuk. Almaklumlah syawal bakal menjelang tiba. Sedih pasal Ramadhan kian menghilang. Doa semoga kita akan bertemu lagi Ramadhan akan datang. Itu pun kalau diizinkan Allah. kan, perjalanan hidup kita ditentukan oleh Allah. Tengah nak buat biskuit Semperit dan biskuit Dahlia..Itu resepi yang dikuasai oleh kaum lelaki rumah saya. Bukankah, kalau lelaki itu pandai masak, itu sexy namanya...hihihihi

















14 comments:

  1. Fewittt... sexynya...

    Selamat Hari Raya maaf zahir batin buat en Din sekeluarga. Kekadang saya terlebih gurau...

    ReplyDelete
  2. Wahh seronoknya ke angkasa... menarik sahabat.. :) :)

    ReplyDelete
  3. Macam seperti di film starwars je :p

    ReplyDelete
  4. wahh! macam best je tempat ni. nak kena pergi ni! btw, pakai kamera apa tu? cam menarik je. hehe
    salam kenal dan jemput lah singgah blog.
    www.kaio.my

    ReplyDelete
  5. macam best dan menarik je.. da mcm starwars da.. hehe..

    ReplyDelete
  6. Wah...abg Mkl dah macam dalam filem omputih..selamat hari raya maaf zahir batin ye

    ReplyDelete
  7. Wow menarik la..
    Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin yer Abg Khai.. =D

    ReplyDelete
  8. hehe...lelaki pandai masak seksi ye
    baru tahu...hehe
    best juga space mission tu rupanya
    bila ler boleh p
    apapun salam aidilfitri MKL
    kosong kosong ye =)

    ReplyDelete
  9. yeaahhh....abe MKL mmg nampak SEKSiiiiiiiiiiiiiii......malu kat abe MKL..JM sendiri tak pandai buat biscuit

    ReplyDelete
  10. salam lebaran maaf zahir batin teringin nk rasa samperit n dahlia MKL..sedap n cantik biskut tu..

    ReplyDelete
  11. CN follow sini kembali..selamat bercuti dan selamat hari raya ;)

    ReplyDelete
  12. selamat menyambut lebaran . mohon maaf seandainya ada komen - komen yg mengguris rasa . semoga berbahagia bersama keluarga di hari yg mulia .

    ReplyDelete
  13. PERH MEMNG CANTIK VIEW DIA..MCM MASUK KE SPCE LAIN..LAWA..LAWA..:P

    ReplyDelete