Wednesday, 16 July 2014

Wordless Wednesday #10

Harga Baru Lesen Memandu Kereta dan Motor Mulai 14 Julai 2014. Betul Kah ?  


31 comments:

  1. mahal sangat kot.. bertambah ramai la tak dak lesen lepas nie.. Ermmmm...

    ReplyDelete
  2. mahal tu..kalau ramai yg memandu xberlesen n sbbkan kemalangan jgn salahkn pula ya...

    ReplyDelete
  3. What the fishball...mmg wordless

    ReplyDelete
  4. Semakin mahal tu KK.. dulu akak ambil lesen D tu baru RM350.00.. aduh semakin ramai yg tak punya lesen ni..

    ReplyDelete
  5. Mahalnyaa..nasib baik baru je lepas dapat lesen..Kalau tak, rugi rasa..

    ReplyDelete
  6. Fuhhh... boleh dua kali trip obersi tu... :)

    ReplyDelete
  7. biar betul ni MKL, mahal sungguh
    saya baru ni kena 950
    tak paham apa relevan mahal sangat tu
    tu lah pasal kenapa ramai orang tak ada lesen zaman sekarang

    ReplyDelete
  8. Makin ramai laa orang yang malas nak amik lesen pasni...hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. Thanks MKL..Mahal tu...Takkan drastik sangat naiknya...Hmm...

    ReplyDelete
  10. speechless..tak logika...patutlah ramai yg merasuah..dapat lesen terbang....

    ReplyDelete
  11. mendadak gila2 dy naikkan.. :'(

    ReplyDelete
  12. telan air liur saya menengoknya . nasib baik dah ambil lesen berpuluh tahn dulu ...

    ReplyDelete
  13. Aduhai...agak membebankan ni...bakal ramai pemandu tak berlesen la lepas ni...errmmm

    ReplyDelete
  14. so mahaiii :( nak ambik lesen moto pun dah rasa tak feel.

    ReplyDelete
  15. mak ai...mahal. mak bapak yg nak keluar $$$$ utk anak ambil lesen .

    ReplyDelete
  16. mahal gila
    habis gaji sebulan ohhh
    hahahaha

    ReplyDelete
  17. Tudiakkkk... Alhamdulillah la saya dah dapat lesen kereta beberapa tahun yang lalu, kesiannya pada yang baru nak amik lesen nanti, ish tak patutlah... mohon kerajaan memperbaiki infrastruktur pengangkutan awam di seluruh pelusuk Malaysia dengan kadar segera, bagi jadi setanding dengan negara maju seperti Jepun... huhuu~

    ReplyDelete
  18. perghhh... nak ambik lesen pun siksa... apa laa yang mahal sangat tu kan... haishh...

    ReplyDelete
  19. mengcekek daqah tu!!! :( jemput singgah ke blog SM kalau sudi :)

    http://santanmanis.blogspot.com/2014/07/boleh-gelak-sampai-tertonggek-kalau.html

    ReplyDelete
  20. Dgr cerita arini tu berita x betul..

    ReplyDelete
  21. Kan..ikut tajuk di atas adalah Wordless Wednesday #10 dan....betul kah ?

    ReplyDelete
  22. mmg takleh diterima apa motif naikkan hrga kos buat lesen..

    ReplyDelete
  23. apahal ler naik banyak sangat kot...
    nanti takder lesen bawak jugak dapat lagi denda...
    tak boleh terima...

    ReplyDelete
  24. Hmm..kita tunggu dan lihat...

    ReplyDelete
  25. Bro khairuddin saya harap kenaikan ini tidak jadi. Bagi saya langsung tidak relevan untuk mengurangkan kadar kemalangan di jalan raya. Ia berkenaan sikap bukan skill

    ReplyDelete
  26. Mahal sangat...kenaikan yang berganda2

    ReplyDelete