Wednesday, 27 August 2014

Banjaran Hotsprings Retreat Part 1

Honeymoon Fafa dan Amir Fadli at the Banjaran Hotsprings Retreat, Ipoh


Dari album Nana : Amazing place for honeymoon. Highly recomended!!!! Private swimming pool and private jacuzi in the villa.. The Garden Villa is SUPERB!!! Natural hot spring lake, such a great place for relaxing.
 — feeling amazing with Amir Fadli at The Banjaran Hotsprings Retreat, Ipoh.

  1 Persiaran Lagun Sunway 3Ipoh 31150Malaysia
05-210 7777

Amir Fadli memukul gong menandakan selamat datang

Villa, Kolam dan bunga teratai

Selipar Jepun

Welcome to the family Amir

Fafa, anak buah saya

Selamat Pengantin Baru

Dibelai ikan-ikan yang manja

Pintu yang dibuka dengan jam tangan

Tabung surat khabar yang unik

Enaknya berendam dalam kolam air

Latar belakang Batu kapur

Selamat datang ke  Natural Hot Spring Lake

21 comments:

  1. tempatnya best tapi tak leh bawak budak budak...* sigh

    ReplyDelete
  2. wah, baru tau... nampak macam best ^^

    ReplyDelete
  3. lamaaa teringin nak check in sini tapi tapi tapi kene teruskan menabung..huhuh..

    ReplyDelete
  4. wow..amazing..I love the place..

    ReplyDelete
  5. Memang terbaik lah uncle....
    Suka2....cantik nya...
    Kenapa tak letak kos sekali uncle..hihi

    ReplyDelete
  6. arghh..nk hanimun kat sini jgak lah MENARIK & TERTARIK!!!

    ReplyDelete
  7. tempat yg farah teringin nak pergi jugak tapi belum kesampaian lagi..=D

    ReplyDelete
  8. Wah. nice! Sesuai utk pasangan baru kahwin ;)

    ReplyDelete
  9. Seronok jalan-jalan macam ni.

    PS: Jemput join segmen saya buat kawan-kawan.

    ReplyDelete
  10. Wow mwnarik tempat ni.. sedap dpt berendam mcm tu. Mmg kena pergi nanti. Thanks sharing.. :)

    ReplyDelete
  11. sekarang ni dah start sejuk memalam..kalo berendam dalam air panas alangkah bestnya

    ReplyDelete
  12. Cantik! Selipa Jepun pun disusun dengan penuh kekemasan

    ReplyDelete
  13. ni pasangan yang kahwin tempohari ye =)
    wah sweet ler tempat tu
    berendam dalam kolam air tu yang buat geram tu =)

    ReplyDelete
  14. waa lawanya tempat nie... boleh letak dalam list 10 tempat honeymoon terbaik nie hahaha!

    ReplyDelete