Monday, 4 August 2014

i-City Shah Alam 7: Trick Art Museum Part 2

1st Floor Trick Art Museum

Sahabat blogger sekalian. Kakitravel beraya sungguh tahun ini...Seminggu enjoy puas-puas sampai tak blogwalking. Anway, baru nak recover hari ini. Hari ini pun macam hilang arah. Tak tahu jalan pulang ke Tanjong Malim terutamanya opis. Selamat hari raya. Maaf zahir dan batin.  
                                                                                         












29 comments:

  1. Selamat hari raya Pak Lim. mohon maaf lahir batin ya...

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat KK sekeluarga...

    Memang trick betul tengok pic KK ni :)

    ReplyDelete
  3. mcm real semuanya ... selamat hari raya .

    ReplyDelete
  4. wah terbaeklah En.Khairuddin..:D Salam lebaran..

    ReplyDelete
  5. Ni memang sakan beraya sampai jalan nak balik rumah pun dah ala2 nak dilupakan. Selamat hari raya Abang MKL.

    ReplyDelete
  6. Wah seronok abg ambik gambar yer... Nmpak mcm real! Terbaik!

    ReplyDelete
  7. cantik la lukisan tu semua..:) selamat hari raya bro :)

    ReplyDelete
  8. Salam Aidilfitri buat Mr. MKL sekeluarga... andai ada terkasar bahasa ampun dan maaf di pinta...

    ReplyDelete
  9. En Din memanjat ke meniarap tu...heheh

    ReplyDelete
  10. Salam 9 Syawal MKL...Wah cantiknya gambar...Real pro...

    Old town white coffee untuk raya..

    ReplyDelete
  11. Selamat hari raya..seronoknya tengok gambar ni

    ReplyDelete
  12. memng nampak 3d ..le
    ni kalau ambil grouping photo memng havoc ni "_

    ReplyDelete
  13. salam lebaran ...menarik sungguhh pic2nya...

    ReplyDelete
  14. Selamat Hari Raya.. gembira nyer dia di Art Trick Museum ni :D

    ReplyDelete
  15. ramai tengok gambar member yg dah pergi.. saya tak tau la bila.. hehe

    ReplyDelete
  16. wah....stylo2 gambar kat sini....yang yang paling cun gambar dengan bulls tu bang...hehehe

    Regards.
    -Strider-

    ReplyDelete
  17. Hamooiii jln beraya sakan nampaknya sampai hilang cari opis nk pegi keje. Kongsilah sikit beraya d mana idak pun kongsi la gambar tembok umah yg dh d cat baru tu :-)

    ReplyDelete
  18. Salam blogwalking & singgah raya di Syawal yg ke 9... Selamat berhari raya.. lepas raya nanti mmg nak berjalan2 ke trick museum ni.. :) :)

    ReplyDelete
  19. Gambar tu memang kreatif dan nampak real...

    ReplyDelete
  20. Saya belum sampai sini lagi..... dah ramai blogger upload gambar aksi-aksi cantik ni...

    ReplyDelete
  21. Assalammualaikum...

    kreatif dan menarik gambar tu.. mmselim3 dah sampai i-city tapi sayang tak masuk pulak tpt nie...

    mselim3

    ReplyDelete
  22. Pernah beberapa kali g i city nie tapi tak pernah masuk lagi sini . sbb hg tiket mahal maklumlah masa tu kita student lagi . kena berjimat hahaha..

    ReplyDelete
  23. gambar panjat gunung tu real sungguh..

    ReplyDelete
  24. selamat hari raya buat MKL sekeluarga =)
    sukalah p sini
    tapi tak pernah p muzium tu lagi
    padahal banyak kali ke i-city

    ReplyDelete