Wednesday, 6 August 2014

i-City Shah Alam 8 : Trick Art Museum Part 3

1st Floor : Among the favorite place i love at i-City.

Apabila gemersik takbir mengundang hiba, salam diutus buat anda sekalian tanda ingatan. Syawal yang kita nanti-nantikan sudah pun tiba, saya memohon keampunan atas segala kekhilafan buat pembaca blog yang budiman. Sekarang sudah masuk minggu kedua bulan syawal rupanya. Sudah seminggu lebih kita semua berhari raya.

Begitu juga dengan penulisan saya tentang Trick Art Museum Part 3 yang tiga siri sudah. Trick Art Museum antara tempat yang saya suka di i-City. Saya jatuh cinta kot. kan, cinta itu indah. Cinta terbahagi kepada dua, cinta mengikut arahan dan cinta memberi arahan. Jangan cinta mengikut Chipsmore sudah le. Kejap ada, kejap tiada. Lama-lama lemau semua. Cinta yang best macam kuih lapis. Lemak manis colorful. Cinta beza dengan janji. Namun, tiada janji yang lebih tepat kecuali janji mentari yang akan terbit di awal pagi. Moga pagi melunasi mimpi semalam. Harap anda sekalian tidak bosan dengan cinta saya terhadap Trick Art Museum tapi tidak janji menghiburkan hati anda. Kan, cita rasa masing-masing berbeza walaupun hati sama-sama hitam.  
















20 comments:

  1. cantik.... kesian akak kena jadi model haha =p

    ReplyDelete
  2. Happy betul nampaknya en Din kat trick art museum tu...

    Selamat bercuti ke Guilin pulak....

    ReplyDelete
  3. Unik Musium ini. Hebat yang bikin gambarnya. Cinta macam kue lapis ? lemak manis colorful ? baru dengar saya. Pujangga betul Pak Lim ini..hehe.

    ReplyDelete
  4. menarik laa tempat nie...nak kena pegi bawak camera nie..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. Wahh... isteri tuan dah boleh terbang hehee.. :D

    ReplyDelete
  6. terbaik.....salam ceria En.khairuddin..:D

    ReplyDelete
  7. memang seronok tengok orang berposing di Trick Eye Museum..mcm2 gaya..penuh imaginasi..nampak real..

    bukan cinta sabun mandi, makin lama dipakai, makin habis kurang wangi..

    ReplyDelete
  8. Kreatif...salam aidilfitri...

    ReplyDelete
  9. Jika tepat perspektif dan bayangnya...kelihatan sungguh real sekali!

    ReplyDelete
  10. saya suka juga benda-benda seni macam ni en Lim

    ReplyDelete
  11. sonoknye.... masa pegi I-City awei tahun hari tu sempat jugak masuk sini.... muzium lilin je tutup masa tu ....... sebab baru lepas kes sabotaj masa tu....

    ReplyDelete
  12. Wah bestnya!!! unik.. nak kena p terjah nie..=D

    ReplyDelete
  13. Salam Aidilfitri...
    Lamanya tak terjah I-City... :)

    ReplyDelete
  14. Bercintan cintun pulak. Jm yg hanya lihat pic je pun dh jatuh cinta ofcozvklau lihat life mesti hati lg cair

    ReplyDelete
  15. pandai pula MKL ni berpujangga =)
    saya yang tengok pun rasa nak pergi juga ni =)

    ReplyDelete