Friday, 14 November 2014

Penang : Hop-On Hop Off


JOM KITA RAMAI-RAMAI

Missmunirah Roslan dengan rendah hati ingin menjemput all Buddies to have a ride on the newest attraction in PENANG on 17-23 November 2014 for free. Yes, you read it right, free!!. For traveller's blogger yang nak join the official launching, kindly What's App Missmunirah 012-215 2732 to put your name on. What's App gegedik tak mao layan katanya. 


Map Penang HOHO (nama pendek dia, jenuh nak sbut pjg sgt) hihi. Ade dua route. City route and beach route and ada Stop on Demand and Interchange stop.

Jemputan ini khas untuk traveller's blogger


20 comments:

  1. Wahh menarik ni. Thanks sharing.. :)

    ReplyDelete
  2. Wah..best nih..syg lah skg kt kl..huhu

    ReplyDelete
  3. JGN LEPASKAN PELUANG MKL...BEST NI..

    ReplyDelete
  4. Wah. .abg MKL gi ke? Cambest je...

    ReplyDelete
  5. Wah dah ada kat penang. Bestnyaaaa..

    ReplyDelete
  6. Jaunhye..kalau area KL or SElangor nk gak

    ReplyDelete
  7. saya di Penang on 17 tapi bawa budak sekolah...huhuhu

    ReplyDelete
  8. dulu masa dok kat Kulim, tak berkesempatan nak naik. sekarang dok kat pedalaman, lagi la tak boleh nak naik. haha

    ReplyDelete
  9. Good promo for penang...Hip on kat kl ni tak dapat sambutan sangat...

    ReplyDelete
  10. Ok gak tu... Tapi belum ada plan plak nak ke penang... Adeiii...

    ReplyDelete
  11. wahhh HOHO dah ada di penang :)

    ReplyDelete
  12. wah menarik... tourists luar negara mesti suka ni, hebat penang :D

    ReplyDelete
  13. tentu ramai blogger yg join ni ...

    ReplyDelete
  14. Bestnya...hari da start ke? Eeemmm...semoga ada rezeki lagi. :-)

    ReplyDelete
  15. Haa... peluang keemasan untuk blogger2 yang dok utara tu noh...! :D

    ReplyDelete
  16. Woo! Free! Untung sapa2 yang nak ke Penang this week.

    ReplyDelete
  17. menariknya... free pula tu. kalau dok dekat nak juga join ;)

    ReplyDelete
  18. saya penah nampak bas gini dekat kat =)

    ReplyDelete