Wednesday, 4 February 2015

Santai : Grand Lexis Port Dickson

Port Dickson, Negeri Sembilan.

Sewa hotel 2 bilik dengan satu swimming pool RM1,000 malam. Wow mahal tapi best. Tak terkata. Senyum je. Ini yang dicadangkan oleh Meng. Supermeng Malaya. Blogger travel tersohor dan otai.


 Kemudahan TV

 Kolam renang yang disediakan dalam apartment 2 bilik

 Bilik mandi

 Kamar Tidor

 Dapor

 Bilik kamar bertentangan dengan swimming pool

 Meja Marble

Cermin Solek

 Apartment di atas air

 Begitu indahnya chalet di atas air


27 comments:

  1. kalau RM1000 semalam mampu tgk je la nak menginap di sana tak lah kot..yang pasti kalau kolam renang dalam bilik 2-3 jam JM berendam :-)

    ReplyDelete
  2. Mana tak mahal nya. ...serba lengkap...cantik pula viewnya

    ReplyDelete
  3. 1K per nite....pengsan...hehe.. dh rasa mcm kt Maldives. tp sekali sekala reward diri apa salahnya kan :-)

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  4. Waahhhh!! Salah satu wishlist saya nak g hotel ni..Ameen :)

    ReplyDelete
  5. chalet di atas air tu yg best....cooling effect..

    ReplyDelete
  6. akak pegi yang water chalet tu. lantai yang nampak air laut tu. mmg best.. tak ingat berapa dah semalam.. amik 3 rooms.. it was 5 years ago kot.. lupa dah..

    ReplyDelete
  7. Begitu indahnya chalet kat atas air hehhehe ..Wahh bestnyer jeles jeles hehe..Sronok gak ni kalau blh g bercuti dapat tenangkan diri ..Bila la nak g bercuti lagi cam MK yang selalu bercuti ... Selamat menikmati percutian yang indah2 MK..Macam selalu gambar tak pernah menghampakan ..Nice sharing MK

    ReplyDelete
  8. bro MKL memang best dan menarik

    ReplyDelete
  9. MKL sesuai juga bagi yang ingin honeymoon ya

    ReplyDelete
  10. Wow menarik.. kira tak mahallah harga tu utk 2 bilik dgn suasana mcm tu. Sgt berbaloi, puashati & seronok!!

    ReplyDelete
  11. mahal tapi berbaloi..kalau honeymoon syok ni!hehe

    ReplyDelete
  12. hmm..nk hbskan seribu rm semalam...bnyak duit tu..akak ni belum tentu dpt kumpul seribu sebulan heh..heh..rezki msg2lh tu

    ReplyDelete
  13. cantik sangat. ada private pool. tapi belum pernah pergi lagi :)

    BLOG OH! BLOG

    ReplyDelete
  14. Adoi MKL... mahainyerrrr.... bca gak kt blog supermeng... dok verangan dr kejauhan... in fact, a few times duduk kt hotel sebelah2nya.. dok pndng ja Grand Lexis

    ReplyDelete
  15. memang indah.. best sgt.. penah pegi dua thun lepas.. cantik...

    ReplyDelete
  16. yes mahal tapi berbaloi.. kalo tidor sini x kuar jalan mana.. duduk dalam bilik n ronda2 skitar hotel saja.. kena penuhkan masa dalam hotel baru berbaloi.. swimming pool dalam blik yeah..!! bleh brendam puas2

    ReplyDelete
  17. saya pernah duk sini memmng recommended....

    ReplyDelete
  18. Memang mahal Grand Lexis ni, MKL.
    Baru kat PD ni.

    ReplyDelete
  19. Salam...

    Selamat bersantai dihujung minggu...

    ReplyDelete
  20. dah 2 kali menginap di chalet atas air tu..memang best..tapi yg jenis apartment tak cuba lagi.

    ReplyDelete
  21. Now i know harga dia 1000myr untuk 1 night. Memang mahal tapi berbaloi-baloi la! Best ada priva pool tu. Hehehe.

    ReplyDelete
  22. Assalam khairudin,
    salam perkenalan yer
    iols pun dah laaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaa teringin nak pi grand lexis ni
    tapi bila nengok regenya
    ooohoiiiiiiiii teruih hold plan he3
    pa pun kalo sudi jemputla singgah & join blog iols jugak yer nanti :)

    ReplyDelete
  23. Singgah lagi melihat pool di kamar mandi... sungguh menyeronokkan...

    ReplyDelete
  24. mak ai! rm1k semalam, pengsan!
    tengok ajelah jawabnya =)

    ReplyDelete