Friday, 8 May 2015

Hotel Hatyai : Southern Thailand

Pilihan-pilihan Hotel di Hatyai

Penceritaan ini adalah mengenai hotel-hotel yang menjadi pilihan saya di Hatyai. Dilampirkan kad Nama hotel untuk rujukan kawan-kawan semua.


Lebih Kurang RM140 untuk Twin bed

No hubungan untuk V.L. Hatyai Hotel
  
Range antara RM75 dan RM100

 RM130 untuk Twin bed

 Twin Bed RM60

RM55 untuk Single Twin bed 

RM60 untuk Single Twin bed

29 comments:

  1. wah boleh dipilih hotel hatnyai yg mana satu utk mnginap kalau kesana ya..

    ReplyDelete
  2. Banyak pilihan hotel2 ni.. memudahkan.. Thanks sharing info sahabat.. :)

    ReplyDelete
  3. selama 5 hari di Hatyai ..which hotel yang jadi pilihan..ke abe MKL menginap 1 mlm 1 hotel heee

    ReplyDelete
  4. dulu JM stay di Grand Plaza..lokasi strategik sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Grand Plaza lebih standard dan berkualiti.

      Delete
  5. Thank you. Dah ada pilihan dah kalau pergi sana nanti!

    ReplyDelete
  6. Ermmm murah2 gak hotelnya ek...

    ReplyDelete
  7. Boleh jadi agent ni... hehe

    ReplyDelete
  8. banyak pilihan yang O.K ni, thanks for the info en.lim ^^

    ReplyDelete
  9. Haiii.. cakkkk..
    done follow sini no. 565,
    sudi-sudikanlah follow me back yea..
    leh kita saling kenal mengenal,
    kunjung-mengunjung selalu..
    salam kenal yea.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    kalau minat kucen leh follow blog
    teman yang lagi satu gak..
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Harganya ok gak yer... Tak la mahal sangat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harga lebih murah berbanding Malaysia, lebih-lebih lagi bila ada GST,

      Delete
  11. yg paling bagus yg mana dong Pak Lim ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua ok, bergantung kepada cita rasa dan budget kita. Saya biasa menginap di Indra hotel.

      Delete
  12. bagus ni.. moga bermanfaat buat mereka yang mencari2 hotel di hatyai =)

    ReplyDelete
  13. Hotel mana yang lebih sesuai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya biasa menginap di Indra hotel. Pilihan kami sekeluarga.

      Delete
  14. dkt ngan stesen keretapi! hah tu yg best...nmpk nyer plan nk ke sini dgn ketapi boleh jd kenyataan ni ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best juga naik keretapi..boleh book tempat tido dalam keretapi. Best naik keretapi sekiranya ada masa yang banyak. Perjalanan dengan keretapi mengambil masa yang lama berbanding dengan bas.

      Delete
  15. byk pilihan ni ... kena ambil kira juga kemudahan lainnya .

    ReplyDelete
  16. wah...banyaknya simpan business card, macam nak pergi lagi je :)

    ReplyDelete
  17. Assalam,
    nice sharing :)
    sangat berguna ni

    ReplyDelete