Tuesday, 14 July 2015

Visa Australia RM20

Melbourne and Tasmania 2015

Saya terbitkan entri ini bertujuan membantu kawan-kawan yang memerlukan visa ke Aussie. Juga sebagai persiapan ke Aussie pada penghujung tahun kelak. Anak saya, Nassier akan bergraduat dari Monash University, Melbourne dalam bidang perubatan. Lagipun, Aussie adalah salah satu tempat destinasi pelancungan favorite saya sampai bila-bila. Evergreen. 
Nasihat saya visa Aussie seelok-eloknya apply sebulan sebelum terbang. Visa Aussie valid untuk satu tahun 3 bulan staying period.   


Info dari Mohd Saddam Irrban (Face book)
Salam. Ramai yang add & rekomen saya sebelum ini untuk urusan visa. Terima kasih.. Sebab itu saya beli no lain untuk urusan visa. Kami memang authorized agency for visa Aussie. Kita ada staff khas untuk visa sahaja. Kami uruskan visa setiap hari dan approve pada hari yang sama kecuali korang hantar petang waktu hendak keluar ke baazar 

😂
Ramai yang bertanyakan procedure.

Procedure kami simple:
1. Kami perlukan details passport. Cara paling senang snap gambar passport depan (yang ada details nama dan lain2 ).
2. Whatsapp gambar  ke 0132868997 berserta dengan alamat email.
3. Selepas approve,kami akan emailkan approval letter ke email tersebut berserta dgn bank acc untuk anda buat bayaran
4. ATAU Emailkan sahaja ke info@wiyatravel.com gambar passport .

Term & condition: 
+ settle dalam masa 12 jam. Hantar pagi dan,siap sebelum petang. Biasanya siap sejam je.
+ bayar selepas approval. Kalau tak approve tidak payah bayar. 
+ harga berapa? RM20 seorang. Tiada risk. Kami tidak melakukan penipuan di sini. Tiada paksaan. Kalau nak wat sendiri boleh apply kat website aussie 20AUD (RM60). Its ur choice. 
+ macam mana nak bayar? Selepas approve,kami bagi details acc maybank COMPANY kat email nanti.

Boleh add FB saya PM utk soalan lain. Or whatsapp sahaja no 0132868997 .Lokasi kami di Sri Kembangan Selangor.
For more than 15pax,kita bagi lower rates. Add my FB (Mohd Saddam Irrban) for better rates. Terima kasih. Selamat berpuasa 

30 comments:

  1. wah....semakin mudah nk buat ETA skrg...dah ada tambahan kemudahan....terima kasih atas perkongsian

    ReplyDelete
  2. Tahniah...dh tamat belajar anak lelaki abe MKL tu...

    ReplyDelete
  3. Saya selalu guna servis Intan Azlyna... RM20 juga... pun cepat siap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Intan pun ok. Visa diperlukan. Dapat khidmat Cik Intan. Email pasport, no. telefon, email address,flight detail dan alamat kepada Cik Intan di eta.australia@yahoo.com. Bayaran RM20 sahaja. Mahal terjah website Australian Electronic Travel Authority (ETA) untuk apply ETA dengan bayaran 20AUD. Sehari sahaja prosesnya, dah dapat email confirmation dari pihak Cik Intan. Dapat visa baru bayar Cik Intan.

      Delete
  4. singgah sebentar sebelum balik raya ...

    nak ucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin. selamat balik kampung :)

    ReplyDelete
  5. Selamat lebaran Pak Lim. Taqobal Allahu minna wa minkum. mohon maaf lahir batin.

    ReplyDelete
  6. salam aidil fitri mohon maaf zahir dan batin ...

    ReplyDelete
  7. nak travel ke australia perlu tahu ni.

    ReplyDelete
  8. tahniah.
    melbourne adalah tempat yang cantik untuk dilawati. :)

    ReplyDelete
  9. thanks for this sharing MKL :)

    ReplyDelete
  10. singgah sini.. cuti raya sakan nampaknya... hehe...

    ReplyDelete
  11. Tahniah.... tak lama lagi bergelar doktor anak bujang MKL ye

    ReplyDelete
  12. thank you Uncle share details ni =) bookmarked..

    ReplyDelete
  13. lama menyepi.. ni mesti keluar travel..

    ReplyDelete
  14. Tahniah kepada anak MKL yang akan bergelar doktor.
    Terima kasih kerana perkongsian ini.

    ReplyDelete
  15. Wah, jauh lebih murah sekarang, lari banyak tu. Info yang bagus. Tahniah for your son =)

    ReplyDelete
  16. xtaw plak visa aussie nie...thanks for the share...rietta pown teringin nk ke sana...nk captured moment dengan wild flower...

    ReplyDelete
  17. Tahniah sahabat ku MKL.. semoga anak terus sukses... aamiin..

    ReplyDelete
  18. Info berguna.. harap2 tahun dpt nk pergi juga klu ada rezeki.. :)

    ReplyDelete
  19. Salam Aidilfitri buat MKL sekeluarga.. raya kali ni terlebih makan santan, pulut dan butter.. mengah.. :D :D

    ReplyDelete
  20. 3 bulan utk rm 20 ya.. hurm kena apply cepat2 kalau nk fly ke sana. nice info

    ReplyDelete
  21. waaa.. mcm best je.. tp x slalu g luar negara.. plg jauh pun stakat ni kat brunei je.. hehe

    ReplyDelete
  22. Insha Allah, nak try nanti..hari tu buat kat ravel agency

    ReplyDelete
  23. May'15 hari tue saya baru balik dari Melbourne dan Tasmania. Tapi belum berkesempatan utk update di blog lagi. Tasmania mmg sangat cantik!

    ReplyDelete
  24. Terima kasih kawan-kawan blogger yang telah komen di sini. Ada masa teman akan melawat kawan-kawan blogger.

    ReplyDelete
  25. Visa Eta Australia
    Maximum 3 month stay
    Valid setahun ( pm +6013 2953641 -RM 20.00 sahaja promosi terhad kepada 100 terawal - normal price RM 30.00...ingat Nilai kami RM bukan AUD. Terima Kasih..

    ReplyDelete
  26. Kay anista nak tanya blh x buatkan visa utk warga Pakistan atau Indonesia ke Australia. ..sekarang ni mereka berada di Kuala lumpur...purpose utk bekerja di sana.tkasih.Hubungi saya di 018 3226529

    ReplyDelete