Friday, 18 September 2015

Hard Rock Cafe


Himpunan baju-baju HRC

Salam sejahtera. Saje je menghimpunkan baju-baju HRC. Masih lagi busy untuk menerbitkan tempat-tempat lawatan saya yang lepas. Macam-macam kerja. Masa tidak mencukupi buat saya. Apa sekali pun selamat berblogging. Saya pasti melawat blog anda bila ada masa kelak.




27 comments:

  1. banyak koleksi baju hard rock cafe..

    ReplyDelete
  2. wah banyak koleksi baju mahal yg lasak ni...

    ReplyDelete
  3. Wah semakin banyak baju hitam itu...

    ReplyDelete
  4. kalau travel mesti cari HRC ke? ... sama macam JM :)

    ReplyDelete
  5. menarik semua design baju HRC tu :) ...

    ReplyDelete
  6. diri sendiri ni HRC yg kat msia pun tak pernah jejak :) ...

    ReplyDelete
  7. Terbaik... keep up rock n rollin'... yeah... :) :)

    ReplyDelete
  8. Salam Aidiladha Brother MKL... nanti bila free emailkan alamat kay Klik Sini

    ReplyDelete
  9. brand tu Hard Rock MKL..datang ya ke laman Etuza

    ReplyDelete
  10. wow.. Uncle peminat HRC rupanya.. CT mampu jeling je la.. harga tu bikin sesak nafas hehe..

    ReplyDelete
  11. saya rasa mesti banyak kan koleksi Abang MKL..

    ReplyDelete
  12. Peminat tegar HRC nampak.. moga bertambah la koleksi huhuu...

    ReplyDelete
  13. Zumal ada baju HRC Vietnam, rakan hadiahkan...

    ReplyDelete