Sunday, 25 October 2015

Annual Leave Optimizer 2016

Tanjong Malim, Perak



Simpan annual leave optimizer 2016 elok-elok. Rancang untuk bercuti setelah setiap hari kita bertungkus lumus mencari sesuap nasi demi kebahagian dunia dan akhirat. Kita merancang, Allah yang menentukan rezeki kita. Allahuakbar.  Jom kita menjadi budak kecil terjun serta mandi sungai di kampung seperti gambar di bawah.


Alangkah seronok menjadi menjadi seperti budak-budak kecil memanjat pokok nyior

Koleksi gambar lama dan bersejarah

10 comments:

  1. xlama lagi dh tahun baru 16 pula...cepatnya masa berlalu...moga apa yg dirancang semuanya tercapai tapi kita xselamanya akan menjadi anak2 yg mampu berada dipuncak nyiur yg tinggi kan...gayat dah nk buat tu..

    ReplyDelete
  2. Rancang dengan elok pasti perjalanan teratur...

    ReplyDelete
  3. uh , tinggi pokok kelapa tu . klu dpt terjun memang best ...

    ReplyDelete
  4. menariknye....bo;eh cuba jugak ni...time cuti xdbekukan...hehehe...

    ReplyDelete
  5. Saya pun guna leave optimizer nie buat panduan nak plan cuti utk tahun depan.

    ReplyDelete
  6. nampaknya abe MKL dah rancang cuti untuk tahun depan eh

    ReplyDelete
  7. semoga tahun depan dapat travel lebih banyak lagi.Aminnn

    ReplyDelete
  8. cantik calender tu..gambar kelapa lagi hebat ..luarbiasa..menarik sekali..

    ReplyDelete
  9. 25 dec 2016 fall on sunday,
    pls update

    ReplyDelete