Sunday, 24 April 2016

Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016

Bulan April bakal berakhir, bloglist untuk March & April akan di gantikan dengan bloglist baru untuk bulan Mei & Jun. Berminat untuk masuk bloglist blog sihatimerahjambu ni, boleh sertai segmen ini. Segmen simple je. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

Klik banner untuk sertai  Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016
http://www.azhafizah.com/

TAMAT : 28 APRIL 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016
2. Copy & paste coding dalam kotak bawah ni di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016 

  Terima kasih atas sokongan semua ^__^

10 comments:

  1. SELAMAT BERSEGMEN MKL...GDLUCK

    ReplyDelete
  2. all the best untuk segment ini ;)

    ReplyDelete
  3. good luck ye..semoga terpilih!

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen bang...saya pun dah jarang-jarang online..inipun baru nk start2 tulis balik..nak tulis pun tak tau nk start dr mana..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. Slmt bersegmen sahabat... all the best!!

    ReplyDelete