Wednesday, 21 September 2016

Wordless Wednesday #13 : Canola, Western Austalia

Just another day in Western Australia
www.westernaustralia.com

19 comments:

  1. Bukan main lagi En MKL punya teaser..

    ReplyDelete
  2. wahh...selamat pergi dan balik abe MKL

    ReplyDelete
  3. JM pun dah lama tak terbang obersea ni..rindu bau flight hehehe

    ReplyDelete
  4. wow..cantik..dah setahun tk terbang...huhu..
    rindu kerusi sempit AA..hehe..

    ReplyDelete
  5. Jalan-jalan kat blog en Din pun jadilah...

    ReplyDelete
  6. Semasa pergi Perth tempoh hari tak dapat nak pergi banyak tempat sangat...aihh...kena repeat semula pergi ni nanti...hehe

    ReplyDelete
  7. cantiknya bunga-bunga saujana mata memandang

    ReplyDelete
  8. Selamat liburan Pak Lim. Asyik....ke Australia

    ReplyDelete
  9. boleh feeling Shah Rukh Khan ngan Kajol kat sini..hehe

    ReplyDelete
  10. wah bunga" yang indah dan cantik ya pak mantap dah....

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Dah ada di Malaysia. Tunggu hendak terbit entry ke Perth.

      Delete
  12. nice spot bro! tak ada rezeki nak ke sini tempoh hari

    ReplyDelete