Monday, 9 June 2014

Mabuhay Manila 17 : Mega 4D Rider

Mega One : Virtual Reality Rider

Mega 4D Rider features 4 dimensional virtual reality rides with new technology and entertainment designed for an unforgettable experience. So take a ride guy at Manila Ocean Park. 





After the ride, let walk around and look for food. Just hang around guy. 










18 comments:

  1. 4D rider dalam box kecik tu ke en Din...

    ReplyDelete
  2. wow rider 4d..
    mesti awesome!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg ohsem..ada yg keluar muka pucat lesi kahkahkah

      Delete
  3. Replies
    1. Bergegar semua urat saraf tulang belikat..macam nak tercabut palang besi tu kena genggam hahaha

      Delete
  4. kat Wangsa Walk KL rasanya ada game macam 4D rider ini cuma nama dia lain sikit...kalau tak silap saya nama dia 6D motion master kot,..heheh

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. Wahh syok mcm ni.. mmg trill punya ni.. menariklah.. :)

    ReplyDelete
  6. Woah... ni macam ala2 starwars 4d ride kat tokyo disneyland, bergegar dan berdebar satu badan, hehe ;3

    ReplyDelete
  7. ride mcm ni yg JM tunggu2...boleh jerit kuat2

    ReplyDelete
  8. huhuhuhu..dah lama tak naik bendabenda mcm ni..tak taulah msh mampu ke tidak

    ReplyDelete