Monday, 11 August 2014

i-City Shah Alam 10 : Trick Art Museum Part 5

Bahagian Terakhir Trick Art Museum

Secara ikhlas, berbaloi melawat Trick Art Museum bagi pencinta seni lukis silap mata..selepas ni kita ke Snow House i-City Shah Alam pulak.













25 comments:

  1. Terasa seperti nak melawat pulak... lama dah tak ke I-City

    ReplyDelete
  2. En Din saya tertunggu-tunggu entry Koreanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah bila ada peluang menulis akan alkisah di Korea.

      Delete
  3. hebat n kreatif sekali lukisan2nya..mengagumkan.

    ReplyDelete
  4. nice.. singgah menabung sini.. :)

    ReplyDelete
  5. Bulan 9 ni nak ke KL, InsyaAllah sempat saya ke i-City Shah Alam hehehe~ ;3

    ReplyDelete
  6. Memang best la abg khai.. nanti kena bawak anak p sana jugak la.. mesti dia suka...

    ReplyDelete
  7. Wah memang cntik lukisan nie...

    ReplyDelete
  8. masa pergi tu,i city masih baru lagi...tak tau dah ada belum trick art museum nie

    ReplyDelete
  9. Hey i went to kuala lumpur and it was great! I also discovered this batik place called MyBatik by recommendations of the people who had been there, and i had a great time doing activities like batik coloring and latte art! The place itself was relaxing and laid back amidst of the busy city. You guys should pay that place a visit! It's a lovely place.

    ReplyDelete
  10. wahh..dah sampai Rome, Paris n Taj Mahal..hehe..

    iCity semakin menarik..

    ReplyDelete
  11. kreatif n menarik!
    beznye..klo la blh nak ambik gambar sana..mcm nk pg je skrg

    ReplyDelete
  12. Terbaiklah semua aksi kat sini terutama dlm first tu, x gatpyat ke bang!

    ReplyDelete
  13. wah... macam2 ada trick art museum ni... best3x...

    ReplyDelete
  14. Wahh menarik ni.. mengelilingi dunia.. hingga ke hujung dunia.. Nice sharing.. :)

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum... teringin nak ke sini ..hehe lawa2

    ReplyDelete