Tuesday, 3 June 2014

Mabuhay Manila 13 : Sea Lion Show

Sea lion has adorable reaction. Sea Lion at Manila Ocean Park.

It is the second wonder I have seen here in Manila. Let meet the adorable sea lions of South America as they bring you valuable information on environmental conservation. It is also a fantastic show for all, highlighting their special skills and unique characteristics plus a chance to get a kiss with a souvenir photo. 




















26 comments:

  1. comeynya sea lion tu..instructor diorang filipino gak ke?

    ReplyDelete
  2. Chances to get a kiss with souviner photo? Menarik!T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha sian awek pakai baju hijau tu..lps je dia dpt kiss dr sealion terus dia lap mulut dia..agaknya terasa hanyir ikan yg diorang mkn kot haha

      Delete
  3. Replies
    1. Memang comei..ras macam nak letak dlm beg angkut bawak balik malaysia

      Delete
  4. Pandainya sea lion buat gymnastic..mcmana lah agaknya a kiss from sea lion tu ye..mcm cium ikan kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam cium manusia kekdahnya..sebab sama tinggi haha..tapi ada bau ikan mentah kat situ haha

      Delete
  5. wah.. seronok dpt tgk live..

    ReplyDelete
  6. pandai anjing laut itu bergurau senda

    ReplyDelete
  7. Happeningnya nampak gambar2 diatas.. seronok!

    ReplyDelete
  8. Wahh menarik... seronok ni.. main kissing2 lagi tu hehee.. nice sharing sahabat.. :)

    ReplyDelete
  9. Seronoknya, tengok gambar kat blog ni terus rasa nak pergi berjalan :)

    ReplyDelete
  10. yang baju hijau tu instructor gak ker??comelnya..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan instructor tapi penonton....ada bahagian bersama penonton dengan penguin. Terasa nak bawa balik dalam beg.

      Delete
  11. macam sea lion yang di zoo negara...pandai...

    ReplyDelete
  12. staff dia ni semua hensem T.T terganggu konsentrasi lg

    ReplyDelete