Tuesday, 10 June 2014

Mabuhay Manila 18 : Penguin Talk Show

Manila Ocean Park animated talking Penguin

Do experience the real time digital puppetry in a theater setting for the Penguin Talk Show. Time to interact with Hamboo the Penguin. Do sing, laugh and get silly in an interactive and dynamic show for all ages.
















23 comments:

  1. comeinya.. nama 'Hambooo' cam sebutan 'ambo' untuk orang Kelantan.hihi

    ReplyDelete
  2. comel n bulat penguin tu ya...

    ReplyDelete
  3. wow bulat dan cute penguin tu ;P

    ReplyDelete
  4. Talkshow pinguin ini mesti menarik ya Pak Lim ? berapa jam talkshow ini Pak Lim ?

    ReplyDelete
  5. Abe MKL : explain lah sikit apa show tu...dalam bahasa inggeris ke dalam bahasa pilipino..bg JM yg tak berapa pandai BI ni..lopong je lah kot heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Show itu bercampur aduk...banyak yang dalam bahasa Inggeris. Ada juga dalam bahasa Filipino. Kebanyakan berkisar tentang kehidupan penguin...misalnya tempat tinggal, makanan, cuaca, kesukaan penguin.

      Delete
  6. cumil...mesti best talkshow ni..

    ReplyDelete
  7. uiks..baca tajuk tadi ingatkan penguin betul2 boleh cakap..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. hihi...betul JM...minta pencerahan

    ReplyDelete
  9. En Din... entrynya cuma dua baris je... anyway montelnya penguin tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entry pendek pasal saya tengah bercuit ke over the sea. Hihihi.

      Delete
  10. kalau jumpa peguin yg betul ntah berani ker x pegang.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak berani pasal tak biasa lagi., Lama-lama biasa le tu.

      Delete
  11. Wahh...really a great real talk show that was, was'nt it... superb fabulous!!.. :) :)

    ReplyDelete
  12. tertanya-tanya juga.. dalam bahasa apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahasa Inggeris. Ada campur sikit bahasa Tagalog

      Delete