Thursday, 12 June 2014

Mabuhay Manila 20 : Ruang Legar Manila Ocean Park

Aktiviti dari Pagi sehingga Senja Kala : Seharian 

Kami telah berada di Manila Ocean Park sejak 9.00 lagi lagi. Show kami yang terakhir adalah pada pukul 630 petang. Itu adalah Fountain show bermain dengan cahaya lampu pada waktu senja kala. Kami sampai ke hotel kira-kira 8.00 malam. Berikut adalah gambar-gambar yang kami ambil di sekitar ruang leagar Manila Ocean Park. Ruang legarnya begitu luas terbentang bagaikan sebuah lautan yang indah menawan.















18 comments:

  1. Jepneey tu pun masuk muzium... best la manila ni tak seperti yang digembar gemburkan oleh media :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok le... Kecuali ada sesetengah tempat berbau... Itu je.

      Delete
  2. Unik la tempat jual aiskrim tu... :D

    ReplyDelete
  3. Jeepney yang warna-warni. bagus banget.
    foto-foto fountain show nya belum di upload Pak Lim ? Ingin lihat foto bermain lampu itu di senja kala. mesti indah dan unik.

    ReplyDelete
  4. satu hari suntuk kat sini, yang penting kita enjoy!

    ReplyDelete
  5. Mana Fountain show tu? Apa istimewanya Ocean Park ini? Ada laut ke?

    ReplyDelete
  6. Wahh meriahnya... sehari suntuk di sana pun mmg berbaloi.. thanks sharing sahabat.. mmg menarik.. :)

    ReplyDelete
  7. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah seharian kat situ.. ingatkan sejam dua jam dah boleh setel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada 9 show. Show yang terakhir adalah pada pukul 630 malam.

      Delete
  8. Ni kalau pergi sehari dua tak puas ni.

    ReplyDelete