Friday, 20 June 2014

Mabuhay Manila 25 : Go Hotels Otis-Manila 2

 Go Hotels. kami cari di booking.com.   

Go Hotels Otis-Manila is situated along the stretch of Paz Guazon in Paco Manila. It is the 6th Go Hotels branch, 2nd in Metro Manila. Just beside Robinsons Otis Mall, this budget hotel in Manila is a mere 30 - 45 minute drive to the airport.
• Check In : 14:00 • Check Out : 11:00 • GMT Time : +08:00 - Singapore

Harga semalam : Peso 1218.56 (RM89.98). Hotel ini adalah hotel baru. Kami berasa sungguh puas hati dengan layanan mesra, Kemudahan best, wifi ok, dekat dengan LRT UN dan Rizal Park. Walking distance. Pekerja-pekerja pandai berbahasa Inggeris dan sangat mesra. 









29 comments:

  1. dekorasi hotel ni mmg menarik dan tertaikh lah..murah pulak tu..ok noted..nanti bila pegi berbulan madu nk stay kat sini

    ReplyDelete
  2. Cantik betul deko hotel ni KTK.. berapa bintang ni.. boleh gi gak ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh......yang penting bersih serta staffnya yang peramah.

      Delete
  3. Hijau kuning... orang Kedah suka ni...

    ReplyDelete
  4. waaah.. hotel baru memang cantik lah :D
    murah nyeeeee harga semalam.

    ReplyDelete
  5. hotel mewah sewa rendah...susah nk cari la ni...

    ReplyDelete
  6. bukan sekadar murah , mewah malah dekorasinya pun cantik ... berbaloi .

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum,
    best nyee jln2...anyway blogwalking sini. Dah follow u =)

    ReplyDelete
  8. berkilat2 lantai dia
    siling pun menarik
    beznye ke manila...teringin gak nak ke sana

    ReplyDelete
  9. tak pernah lagi lihat syiling yang indah ini

    ReplyDelete
  10. lawa jugak hotel ini...bilik dia pun sure bersih kan???hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. Cantik design hotel ni.. seronok dpt menginap di tempat yg mcm ni.. thanks sharing.. :)

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum... khai,

    bersih dan cantik hotel nie.. harga pun murah. Bagus jejalan sini

    mselim3

    ReplyDelete
  13. interiornya menarik warna hijau tu tampak sangat segar :)

    ReplyDelete
  14. nanti jangan lupa cerita pasal tempat makan pula ya!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami tak makan luar langsung...Kami masak dan bawa bahan sendiri.

      Delete