Tuesday, 2 December 2014

Beautiful Guilin 21 :Yangshuo Shangri-la Theme Park 2

  1. Yangshuo Shangri-la Theme Park, also called Shi Wai Tao Yuan, is a site combining the natural scenery and the civilization of Yangshuo together.



















24 comments:

  1. Lovely place... cantik.. nampak traditional.. tenang & aman..:)

    ReplyDelete
  2. cantik sungguh...ada benih jagung yg digantung di serambi mengimbau kenangan dulu2...berjagung-jagung dahulu sebelum padi masak....

    ReplyDelete
  3. Subahanallah .. memang cantik pic yg KK ni ambil.. terpegun melihatnya wlpn dalam gambar..

    ReplyDelete
  4. cantik sangat bro.. :") bila la agaknya boleh sampai sini.

    ReplyDelete
  5. nice place.... great photos.... Guilin actually in my wishlist now... huhuh...but the travel plan is so tight, next time jela
    www.mytravellicious.com

    ReplyDelete
  6. Salam Tuan, maaf kelewatan membalas, saya pun sudah masukkan tuan dalam list blog saya :)

    ReplyDelete
  7. Wahhh... awesome sungguh! bila la ade rezeki ke sini

    ReplyDelete
  8. sungguh cantik view ciptaan Allah dan hanya ada di sana ...

    ReplyDelete
  9. Subhanalloh. Pemandangan indah. Terbaik Pak Lim. Btw, Ngak ada foto Pak Lim dan Cinta di entry ini ? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ada gambar kami pasal duduk dalam bot yang sempit...

      Delete
  10. Cantik...untung MKL berkesempatan visit tempat ni...

    ReplyDelete
  11. Wow ! Gunung dan awan dia sangat jahat ! Haha

    ReplyDelete
  12. ape yg mereka gantog kt tepi verandah rumah tu..? anyway, gmbr semua sangat2 lawa...

    ReplyDelete
  13. Ya Allah... Subahanallah.. cantik nyer pemandangan di sana.. seolah2 masih belum di sentuh untouched gitu :D

    ReplyDelete
  14. Waaah kat situ ada totem poles! Port bergambar yang best tu hehe~ :D

    ReplyDelete
  15. Cantiknya tempat ni.. wajib datang kesana satu hari nanti... jemput blogwalking...

    ReplyDelete
  16. View di Yangshou River nih...speechless

    ReplyDelete