Saturday, 6 December 2014

Beautiful Guilin 24 : ZigZag Bridge & Stone Arch Bridge

Stone Arch Bridge and ZigZag Bridge at Banyan Lake In Guilin

Guilin has a zigzag bridge to prevent the evil spirits from crossing to places where they are not welcomed.

On this lake there are many gazebos half hidden by the willows and reflected in the water. Most of the island is edged by a low, open slabbed concrete wall, an ideal place to sit and chat with friends.

This is the ZigZag Bridge, an example of some of the older Chinese architecture.

From the ZigZag Bridge,you could see a continuation of the bridge using similar materials and carvings.
 
You can stroll along the bridge

Beautiful Stone Carvings

  Imagine a princess from Qing Dynasty strolling along this bridge

 Banyan Lake and The ZigZag Bridge

 Traditional Stone Arch Bridge at Banyan Lake

Beautiful Banyan Lake dan Traditional Stone Arch Bridge

The beautiful Traditional Stone Arch Bridge

With Cinta

Two As One

 The Writer on the Wooden bridge

 Diamond-shaped Stone

Horse-shaped Stone

18 comments:

  1. Macam berada di kayangan.. bidadari kayangan pun ada huhu.. Gambar saudara suami isteri pun sungguh romantis... suasana yg indah & gambar2 yg cantik. Thanks sharing... :)

    ReplyDelete
  2. beautiful and great building.. :D

    ReplyDelete
  3. Cantik sangat². Best abg khai sekeluarga puas jln².

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kathy..leh email ke JM alamat tak?..eh,..minta alamat kat sini pulok :-)

      Delete
  4. cantiknyeeee...princess tu mmg ade kat situ yek??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terserempak dengan princess tu.....kebetulan je.

      Delete
  5. cantiknya jambatan zigzag tempat putri2 china menikmati pemandangan indah...

    ReplyDelete
  6. Menarik..a good display of old Chinese architecture..

    ReplyDelete
  7. Yang pakai costume tu staf kat situ ke? Kalau saya kat sini memang memanjang feeling princess walaupun takde sanggul bulu-bulu tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. No idea sama ada staf ke....pasal ke Lake Banyan tu free of Charge...tapi memang feeling princess le.

      Delete
  8. wow. menarik sangat bro Khairudin

    ReplyDelete
  9. Singgah lagi menjenguk puteri kayangan negara China & jambatan yg indah.. :)

    ReplyDelete
  10. zig zag bridge tu cantik jika ada photoshhot pre wedding

    ReplyDelete
  11. ishh..gambar abe MKL dan Cinta tu so sweet..ni yg buat JM jelez nih..nk jugak buat pose camtu TAPI..huhuhu...x de yg sudi

    ReplyDelete
  12. batu yang gambar last tu memang unik lah kan
    tapi pemandangan dia pun cantik

    ReplyDelete