Tuesday, 20 October 2015

Jom kita backpack

ORIGINAL KARRIMOR BOBCAT 65 LITER BACKPACK

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Anda sedang mencari beg untuk aktiviti travel & backpacking ???
👉 Inginkan backpack yang ada JENAMA ?
👉 Inginkan backpack yang ORIGINAL ?
👉 Inginkan backpack yang berKUALITI ?
👉 Tapi HARGA mestilah 'reasonable" & berbaloi ?

Teman telah  pun membeli sebuah bag jenama KARRIMOR untuk hiking di luar negara kelak.

Ciri-ciri KARRIMOR BOBCAT 65L yang telah teman beli adalah seperti berikut :

☑ Model : Bobcat
☑ Kapasiti : 65 Liter
☑ Harga : RM350 (Boleh runding)
☑ Kondisi : BARU (UK Price Tag)
☑ Self-Collect : Selayang/Gombak/Batu Caves/Kepong
☑ Poslaju : RM20 (Semenanjung)/RM50 (Sabah & Sarawak)

Spesifikasi :-
✎ 1 main compartment
✎ Allows for water bladder
✎ 1 internal pocket to hood
✎ Adjustable outer straps
✎ Form Back
✎ Padded shoulder and waist straps
✎ H61cm x W26cm x D20cm
✎ Rain cover included

Jjaminan 100% beg ini adalah ORIGINAL keluaran KARRIMOR kerana beg ini diorder terus daripada Karrimor UK dan bukannya daripada mana-mana supplier di Malaysia.
Untuk sebarang PERTANYAAN atau PEMBELIAN, sila PM atau Whatsapp Khairi di 0122466810 (Khairi).
Terima kasih.

Teman beli color biru

 Biru adalah warna kegemaran teman

KARRIMOR BOBCAT 65L

Bahagian belakang backpack

Ada pilihan color grey seperti berikut : 

Grey cantik juga

 KARRIMOR BOBCAT 65L
Jenama KARRIMOR Pilihan teman

16 comments:

  1. Replies
    1. Teman memang minat kat Karrimor sejak dulu lagi.

      Delete
  2. waa, warna biru nampak nice :D

    ReplyDelete
  3. elok cpt oder bagi yg berminat n memerlukannya ...banyak pilihan tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sememangnya..harga barangan semakin menaik dengan suasana ekonomi kita yang tidak menentu.

      Delete
  4. hadui teruja melihat ni KLM..bertuah punya waktu travel....tahnia

    ReplyDelete
  5. Macam2 bentuk beg tu... nak ikut jejak JM dan SS ke ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sememangnya backpack itu hobi utama teman. Moh kita sama-sama.

      Delete
  6. Cantik rupa dan cantik juga harganya ^-^

    ReplyDelete
  7. mmg tgh cari bagpack ni sbb ada beli di Ho Chi Minh RM180....bagpack tu je dah berat belum masukkan barang lagi...so yg ni bagpack kosong tu anggaran berat berapa kg?

    ReplyDelete
  8. cantik, banyak muatan bag gini lah..

    ReplyDelete