Friday, 6 November 2015

Kota Malang

Kota Malang, Surabaya

Teringin menjadi Tarzan boleh le tinggal kat tree house di Surabaya. Pemandangan memang sangat cantik. Siang dapat tengok orang main paragliding. Malam pulak layan lampu kota Malang. Cuba kita merasa kelainan. Best juga tinggal di tree house.  

Depa tidak ada blog @ website Cuma ada lima buah tree house. No perhubungan ada di bawah.

Sekiranya ingin mengambil  gambar anda perlu bayar 5 ribu rupiah. (RM1.60). 

No Telepon  Tree house :
Contact : 0821 4254 0056

1 tree house max 3 orang (200kg)
Daerah : Kota Malang
Harga : 350ribu (RM110) (weekday) 450ribu (RM141.00) (weekend)
Toilet : luar (bersih + water heater)
# Harga termasuk sarapan pagi (nasi goreng+telur mata&kopi)

Kredit FB Sepatu Kelabu

 Tree house di Kota Malang

 Nun jauh di sana Kota Malang

Biar kita merasai kelainan dalam hidup. Kita datang ke dunia ini hanya sekali sahaja.

19 comments:

  1. mak aiii...scary nya tgok treehouse ni....kalau SA kena fikir 3-4 kali nak stay sini

    ReplyDelete
  2. best jugak ek..tapi kalau malam macam seram je.saya ni penakut sikit

    ReplyDelete
  3. Subahanallah.. cantiknya..
    Memang suka tengok gambar2 yg KK ambil sungguh menarik

    ReplyDelete
  4. menariknya ... teringin la nak tidur situ

    ReplyDelete
  5. tapi bila tengok ketinggian tu ... macam gayat jer :)

    ReplyDelete
  6. Pengalaman menarik xrugi dicuba tu..menikmati alam semulajadi sebenarnya...

    ReplyDelete
  7. takut nanti sedar waktu pagi ada atas tanah..itu untung kalau masih hidup ahahah...x berani den

    ReplyDelete
  8. menarik tu rumah kat atas pokok.. ;)

    ReplyDelete
  9. mempersonakan kelihatannya tuan Mklim..

    ReplyDelete
  10. walaupun minat aktiviti lasak tapi takut juga tengok...hehe

    ReplyDelete
  11. cantiknya tempat dia
    tapi malang kota dia bernama kota malang =)

    ReplyDelete
  12. mcm ada kayu lantai yg dah mereput je ... huhuhuuu

    ReplyDelete