Wednesday, 30 May 2018

Wordless Wednesday : Sungai Jurong




15 comments:

  1. serasi bersama alam semula jadi nan damai...salam Ramadan

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. Tahniah kerana abg telah terpilih sbg pemenang kedua cabaran pengomen tegar blog saya. Utk makluman lanjut ttg cara nak tuntut hadiah, sila layari:

    http://www.zukidin.com/2018/06/keputusan-cabaran-pengomen-tegar-blog.html

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. Wah kat mana ni.. nyaman je tgk gambar

    ReplyDelete
  5. happy nampaknya. salam singgah.

    ReplyDelete
  6. dah lama x masuk hutan mcm ni...

    ReplyDelete
  7. Seronok menikmati alam semulajadi

    ReplyDelete
  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  9. Banyak tempat menarik di Tg Malim rupanya

    ReplyDelete
  10. Cantiknya, nampak bersih dan menarik...

    ReplyDelete
  11. Lepas ke sungai Jurong, jgn lupa singgah makan pau Tg Malim....

    ReplyDelete