Wednesday, 15 May 2019

Ejen untuk lawatan ke Pakistan


Sekiranya anda ingin melawat Pakistan, Salman Mushtaq boleh membantu anda. Salman Mushtaq adalah seorang agen yang berdaftar. Beliau boleh dihubungi di +923111238111

Gambar-gambar di bawah adalah ehsan daripada Salman Mushtaq (face book).



 Motorsikal di lereng bukit yang curam

 Pakistanku sayang

 Mengembara dalam salji yang tebal

 Panorama yang menakjubkan

 Begitu mendamaikan

 Salman adalah nombor dua , di tengah-tengah antara dua motorsikal

 Wajah Salman

Indah sekali bukan!

11 comments:

  1. Kashmir...teringat movie Bajrangi Bhaijaan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best filem tu, pasal budak perempuan so emotional

      Delete
  2. dah lama pasang impian nk ke pakistan tp setiap kali timbul niat tu pasti ada pergolakan berlaku kt sana or kat kashmir (tempias dia ttp kena kat pakistan jg)

    ReplyDelete
  3. planned nak ke sana last April. tp terpaksa ditunda sebab masalah kesihatan husband. insyallah akan ke sana tahun depan. mudah2an lah ye.

    ReplyDelete
  4. nak main salji di sana la. pasti seronok kan?

    ReplyDelete
  5. semoga boleh smpi sana suatu hari nnt. aamiin

    ReplyDelete
  6. Mudah ada info mcm ni. Menarik juga Pakistan.

    ReplyDelete
  7. Teringat cerita salman khan shahida tu hehe

    ReplyDelete
  8. Semua best kecuali lotong sempit Dan curam tu mama xnak pegi

    ReplyDelete