Tuesday, 10 December 2013

"Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger ? By AkuPenghibur.com "


Jom Join ramai-ramai dan link adalah seperti berikut :  

Saya menjadi blogger sejak tahun  september 2013 kerana meminati bidang penulisan dan ingin ramai kawan di alam maya.  Selain itu, saya boleh memperolehi berita dan maklumat terkini yang sahih dan benar. Saya juga boleh menjangkau sempadan yang tidak terbatas. Bagai kan burung terbang bebas di angkasa lepas.


33 comments:

  1. terbang bebas di alam maya hehe :). Best of luck :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah terima kasih kerana sertai segmen ini ^_^ menarik entri kisah seorang blogger

    ReplyDelete
  3. saya sudah pun support segment blogger tersebut.. nak merase terbang bebas juge ler.. :-)

    ReplyDelete
  4. september 2013...masih baru tu..meh kita support

    ReplyDelete
  5. salam..ayu singgah dr segmen yg sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen juga..tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

    ReplyDelete
  6. all the best.. nak join juga nanti.. :D

    ReplyDelete
  7. menarik tajuknya...pasti bnyk ceritanya yer...gdluck shbt..

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen abg..insyallah nanti saya akan turut serta...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen en.traveler~ :D

    ReplyDelete
  10. Semoga ukhwah berkekalan & diberkati.. Semoga berjaya sahabat.. :)

    ReplyDelete
  11. Wah! Terbang bebas.... Sesekali jgn lupa jejak kebumi ye.
    Selamat bersegmen dan semoga berjaya!

    ReplyDelete
  12. Wah... En. khairuddin pun join juga yee... Good Luck Kay...! :D

    ReplyDelete
  13. menarik..slmat bersegment good luck :)

    ReplyDelete
  14. nampak menarik la segmen tu
    yumida suka baca blog travel khai coz byk tmpt2 melancong utk dilawati
    pendedahan tmpt n lokasi..mana tahu ade rezeki nak turut sama ke tmpt yg saudara khai pernah pergi..
    seronoknya berblog kan..dpt menimba pengalaman dri pengalaman org lain

    Contest SEO Eridy menangi hadiah wang tunai RM500!

    ReplyDelete
  15. gudluck.. ada masa nk join juga. support acik :)

    ReplyDelete
  16. selamat bersegmen.... enjoyyyyy

    ReplyDelete
  17. salam blogging ... owh terbaik segmen ni good luck ..done klik :)

    ReplyDelete
  18. assalamulaikum.... ekin datang dari segmen yang sama... jemput la singgah ke blog ekin ya...

    http://cikash.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

    ReplyDelete
  19. Selamat bersegmen dan semoga berjaya. Jadilah blogger seperti mana yang diingini.

    ReplyDelete
  20. salam gud luck, nak ajak join kontest kt blog saya pula. :) , peluang nak menag service like fanpage , businesscard n banyak lagi . masa dh tinggl 5 hari je lagi huhu http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.html

    ReplyDelete