Wednesday, 4 December 2013

Teaser : Winter In Korea

Kenangan indah bersamamu

Korea Temple in Winter
Blog adipse net.

Sekarang adalah bulan Disember dan musim sejuk di korea. Saya dilahirkan di Semenanjung yang panas dan lembab, Adakah saya boleh biasa dengan keadaan yang sejuk, dingin dan beku. Pertukaran cuaca sudah tentu akan mempengaruhi secara dalaman dan luaran. Allah Maha Mengetahui lagi Penyayang.  Saya perlu bersedia menerima akan perubahan itu. Ini kali pertama bersamamu, kenangan indah tetap abadi sampai ke syurga.


30 comments:

  1. Subhanallah..super awesome..tringin nak lihat yang betull..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satu masa nnt InshaAllah sampai Abak kat sini

      Delete
  2. enjoy ur korea winter trip nanti :)

    ReplyDelete
  3. musim hujan kat sini pun..dah terketak2 kesejukan..heheheh

    ReplyDelete
  4. Bestnya tempat ni. Tak pernah rasa salji dari langit... =)

    <a href="http://zack-hoya.blogspot.com/>ZH Blogger</a>

    ReplyDelete
  5. Saya belum pernah sampai di Korea lagi. Memang saya tak tahan sejuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun tak tahan sejuk..harap2 Allah bagi kesihatan yang baik sepanjang kami ke sana

      Delete
  6. seummur hidup saya, tak pernah lagi saya sampai ke negara yang beriklim sejuk macam nie..teringin jugak nak pegi rasanya...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satu hari nnt ada rezeki ada kesempatan, AS kena datang melancong ke negara2 4 musim ni terutama waktu winter sebab negara kita tak ada winter hehe

      Delete
  7. BESTNYA..dpt ber WINTER SONATA...bawak baju tebal byk2....sejuk betul tuuuuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga dapat merasa tengok salji turun nnt sebab bukan tiap2 hari salji turun..JM lagi best, hari tu pi masa cherry blossom tengah mekar kan..

      Delete
  8. teringin sgt nak pergi tmpt ne...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, indahnya setiap ciptaan Nya. Enjoy ur trip. And take care.

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ BK..BK lagi hebat dah 2 kali pi Korea..nak masuk 3 kali this dec kan? ke dah kat Koya skrg ni hehe..berwinter sonata gitu

      Delete
    2. Hihi ada rezeki lebih sikit, so koya lah nak ke Korea je. Pegi pas Christmas nanti. Insha Allah.

      Delete
  10. tengok saja dah sejukkkkkknyerrrrrrr huhu

    ReplyDelete
  11. Tak sampai lg ke korea.. best je tengok..
    menabung transition sini.. :)

    ReplyDelete
  12. wah wah wah ! bestnya dapat p merata tempat . Teringin nak pegang salji tapi saya jenis yg tak tahan sejuk . Setakat kena aircond pun dah beku otak . Siap boleh dok bayang lagi rupa otak ..hehee

    ReplyDelete
  13. sebetulnya saya suka dengan Korea..cantik tempatnya!

    ReplyDelete
  14. lepas ni nk travel ke korea plak ke..? waa...

    ReplyDelete
  15. awesome winter! alhamdulillah dgn nikmat Allah :)

    ReplyDelete
  16. Bestnyer... Bilalah nak sampai tmpt mcm ni...

    ReplyDelete
  17. Wah... seronoknya kalau berkesempatan ke sana lagi. :)

    ReplyDelete
  18. permandangan yg cantik memutih.. :)

    ReplyDelete
  19. nice bro.....
    december 2014 ni ke sana...

    ReplyDelete