Thursday, 11 September 2014

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !


BEN ASHAARI

Jom join segmen Ben Ashaari dan link adalah seperti berikut :


Seperti yang dikehendaki, latar belakang saya. Blog saya baru berusia setahun, mula menulis sejak Ogos 2013. Saya minat menulis kerana mengikut trend masa kini. Lagipun saya seorang ahli akademik, menulis ada dalam darah daging saya. Semoga saya dapat meninggalkan ilmu yang berguna buat para pembaca.

Kelebihan blog adalah blog travel. Pasal saya kaki jalan. Selagi saya boleh jalan, saya jalan je. Kalau saya travel, saya cuba save kos. Menulis untuk menghimpunkan pengalaman kembara saya dengan kos yang berpatutan. 

Tentang impian, banyak lagi yang belum tercapai. Impian dalam berblog, harap dapat sponsor percuma ke tempat-tempat pelancungan yang menarik. 

Itu je. Saya hanya blogger picisan je..Menulis untuk faedah orang ramai.

24 comments:

  1. yumida salah seorg peminat blog abg khai..ada byk gambar menarik dikongsi kat blog ni
    melancong ke sana ke mari..beznye

    ReplyDelete
  2. fae pun nak pi melancong free kekeke nak semua kena sponsor

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum... bro Khairuddin,

    insaallah satu hari nanti tercapai segala yang diingini... teruskan berblog tanpa mengenal penat dan jemu k... keep up bro..

    mselim3

    ReplyDelete
  4. walau blog baru tapi ramai penggemarnya kerana rajin berkongsi siri travel dgn cerita n pic yg menarik...

    ReplyDelete
  5. Kathy pun join juga...

    Kathy dah tukar link blog CHK

    kathyrbain.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Terus menulis dan berkongsi pengalaman utk kebaikan semua.. All the best sahabat.. :)

    ReplyDelete
  7. salam bro khai..
    teruskan menulis.. dan bkongsia..
    insaalah pkongsian yg dtulis sdikit sbanyak dpt membantu dan mnlong
    org lain ..truskan berblogging :)

    ReplyDelete
  8. kalau dapat orang sponsor untuk melancong lagi best...hehe

    ReplyDelete
  9. KAK TAG MKL THE VERSATILE BLOGGER AWARD...http://karyaku-paridahishak.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html..TQ

    ReplyDelete
  10. membara mmg membawa keseronokan bila dpt melihat negara dan belajar budaya orang ... semoga impian terlaksana ...

    ReplyDelete
  11. saya pun suka baca blog MKL sebab tulis slow n steady berbanding blog travel lain.lain blogger lain caranya kan..

    ReplyDelete
  12. Teruskan menulis abe mkl wlaupun baru setahun tetspi sudah d kenali ramai dan mempunyai reader yg setia, Jm lah tuewwww

    ReplyDelete
  13. Semoga lebih sukses di masa akan datang dan tercapai apa yang dicita2kan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yea... idah ada tag mr khai dalam The Versatile Award... :)
      http://acikidah.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

      Delete
  14. saya baru di blog ni...saya suka, bnyk info tentang tempat2 menarik...saya kaki travel jugak... :D salam persahabatan yye... :D dah follow

    ReplyDelete
  15. Hai, Ros singgah sini dari segmen yang sama.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  16. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  17. semoga dapat berjumpa dengan sponsor untuk pengembaraan abg khairudin

    ReplyDelete
  18. Tahniah en Kharudin..terbaikk penulisannya

    ReplyDelete
  19. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete