Tuesday, 1 October 2019

Kluang Rail Coffee

Kluang, Johor.

Kluang Rail Coffee.

Tempat yang best untuk sarapan pagi. Tak mahal mana pun. Makan roti, nasi lemak, kopi kluang dan telor separuh masak. Lawat Menantu dan anak yang bekerja sebagai doktor di Hospital Kluang. Di samping itu  Lawat cucu yang ketiga, Aqeel lahir 9.9.19. Moga tali persaudaraan kekal sampai ke Jannah. Moga Aqeel sihat, dan berjaya dunia akhirat.



Suasana dalam Kluang Rail Coffee



Tiga anak beranak

Ibu dan anak

Besan kami di Johor 

Stesen Keretapi Kluang

Bersama Chinta untuk mendaki Gunung Lambak

13 comments:

  1. Tahniah..dah 3 org cucu..atok & nenek masih aktif mendaki gunung..Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. Singgah sini ya. Eh tarikh sama dgn anak buah saya. Tapi anak buah saya dah umur setahun. maksudnya lahir pada 9/9/2018

    ReplyDelete
  3. dah lama tak travel ni

    zianaeunos.com

    ReplyDelete
  4. Pernah pergi minum kopi kat sini..ramai tul..kopi pun kawww

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH DPT CUCU LASI ATUK N NENEK MENTEN HENSEM JELITA

    ReplyDelete
  6. teringin ke johor lagi slps 31 thn...

    ReplyDelete
  7. wah..tahniah dapat cucu baru.

    bestnya, jalan2 sambil tu mendaki sekali ya..

    ReplyDelete
  8. Mat Drat pun peminat kopi. Cuma Tak tersampai lagi ke Kluang ni..
    Teringin gak singgah Kluang Kopi ni..

    ReplyDelete
  9. kalau g johor setakat batu pahat je tak smpi ke kluang... nk sggh jg lah nnt

    ReplyDelete
  10. sangat famous ni kalau kat Kluang. alooo tomey baby pandai pilih tarikh
    nak keluar hehe..

    ReplyDelete
  11. food and drinks sure feels different when you're travelling

    ReplyDelete