Tuesday, 4 February 2014

Pengomen Tegar Bulan Dis 13 & Jan 14


Tegar Sungguh tegar....


Aku Yang Dulu – Tegar
Aku yang dulu bukanlah yang sekarang
Dulu ditendang sekarang ku disayang
Dulu dulu dulu ku menderita

Sekarang aku bahagia
Cita cita ku menjadi orang kaya
Dulu ku susah sekarang alhamdulillah
Bersyukurlah pada yang maha kuasa
Memberi jalan untuku semua

Nikmatilah lagu Aku Yang Dulu - Tegar
Read more: http://ritz.my/lirik-aku-yang-dulu-tegar/#ixzz2jJ2g4wKw


Sekadar hiburan semata-mata kerana lagu itu lagu kegemaran saya pada bulan Dis 13 & Jan 14

Berikut adalah senarai top commentators blog saya bagi bulan Dis 13 & Jan 14 .



1. Khir Khalid

Khir Khalid
                                         
                                                               http://khirkarya.blogspot.com/



2. Bin Muhammad

Relaks Minda



3. Tetamu Istimewa

TETAMU ISTIMEWA


                                                          http://mieadham86.blogspot.com/

4. Mizza Aiza (Dunia Kecil)





5. Pha is

Hikayat Budak Pening 


6. Kathy K'bain

Coretan Hati Kathy
http://coretanhatikathy.blogspot.com/


7. Ida Syuhada


Cerita Ida




8. Malaysia Tercinta
Malaysia Tercinta
http://www.malaysiatercinta.com/
                          
9. Azlan Strider


                                          Strider Buzz

     
10. Fatin Wawa
Jom kita tergah blog depa. Apa sekalipun saya sangat menghargai kunjungan anda ke blog saya. Insyallah, blogger yang lain tidak tersenarai, jangan kecil hati terutamanya silent reader. Saya pasti lawat blog anda.  Semoga kita sama-sama memeriahkan blog kawan-kawan. Kita sama-sama bantu-membantu sehingga ke puncak kejayaan. Ibarat kata,bercerai kita roboh, bersatu kita teguh.  

23 comments:

  1. tahniah kepada semua pengomen2 tegar... ^_^

    ReplyDelete
  2. Tak sangka pula nombor 3. Terima kasih juga kepada Tuan Khairuddin yang rajin singgah di Tetamu Istimewa.

    ReplyDelete
  3. untung depa ...dpt iklan di sini

    ReplyDelete
  4. Tahniah kpd yg tersenarai..
    Beberapa kerat je yg saya tahu..
    Hihi.. >.<

    ReplyDelete
  5. wah, tahniah kepada mereka yang tersenarai =)

    ReplyDelete
  6. tahniah ! mereka sememangnya peramah ...

    ReplyDelete
  7. wah ada segmen promosi blog commentators tegar... XD

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah... t kasih... blog kakitravel mmg best. Bnyk pengetahuan yg diperolehi dari perkongsian pengalaman kembara saudara Khairuddin.. Tahniah juga kpd semua & semoga terus sukses bersama.. :)

    ReplyDelete
  9. alaaaaa...JM belum masuk senarai eh..chaiyok2...

    ReplyDelete
  10. wah..nama saya pun ade..best..best...thanks abg din..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah..ada juga tersenarai..admin typo la eja nama kathy..hehehe..

    ReplyDelete
  12. Wahh.. semua blogger2 handalan niee...! :D

    ReplyDelete
  13. Wahhh, mereka hebat lorrr. Jeles la kita tengok. Nak jugak listed dlm ni. Hehehhe. Tahniah utk depa semua :)

    ReplyDelete
  14. tahniah buat pengomen tegar disini.. :-)

    ReplyDelete
  15. Eh ada juga nama Ida.. terima kasih kerana menghargai...

    ReplyDelete