Monday, 3 February 2014

Segmen Jom Beramah Mesra

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Salam 1 Malaysia. Segmen terbaru kini dilancarkan! Tujuan segmen ini diadakan untuk beramah mesra sesama blogger. Yang tak kenal, kini boleh berkenal-kenalan. Menambah rakan maya. Yang bestnya segmen ini menyediakan hadiah menarik buat pemenang bertuah!

HADIAH:
Tafsir pimpinan Ar Rahman kepada pengertian Al Quran
Jam tangan 2x
Dress
Fridge magnet 2x

Segmen Jom Beramah Mesra dianjurkan oleh Yumida dan ditaja bersama blogger Mselim, Tri Globe DynastyBifa’s Vendor & Pena Bulu Ayam.

TAMAT: 21 FEBRUARI 2014 – Jam 11.59 malam

29 comments:

  1. good luck bro.....nanti free nak gak join...untk beramah mesra

    ReplyDelete
  2. Hadiah pun manarik tertarik tu

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen.. saya pon join jugak segmen ni.. ;-)

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen and all the best abg din...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...

    ziarah sini daripada segmen yang sama... terima kasih sudi join segmen nie..

    mselim3

    pls: dah follow blog nie...

    ReplyDelete
  6. Saya pun dah join.. salam beramah mesra.. :)

    ReplyDelete
  7. Wah..sernoknya... saya nak join jgak la

    ReplyDelete
  8. Salam mesra, blogwalking sini..

    http://www.aynorablogs.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

    ReplyDelete
  9. salam mesraaaaa...
    datang singgah dari segmen yang sama.
    all the best.


    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

    ReplyDelete
  10. ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ade buat segmen bloglist istimewa... nanti boleh la join ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

    ReplyDelete
  11. Salam sejahtera. Nasuha datang blogwalking dari segmen yang sama. Selamat bersegman =) : Segmen Jom Beramah Mesra

    ReplyDelete
  12. Terima kasih atas penyertaan anda
    Senarai peserta telah dikemaskini
    Menjemput rakan blogger sekalian berblogwalking..andai kelapangan
    Semak penyertaan anda: SENARAI PESERTA Segmen Jom Beramah Mesra di Mister Linky
    Andai penyertaan anda tidak tersenarai, sila maklumkan di kotak komen

    ReplyDelete
  13. blogwalking dari segment yang sama :) have a nice day!

    http://dino-amour.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

    ReplyDelete
  14. Singgah sini dari segmen Yumida...Salam hujung minggu & good luck MK!!!

    ReplyDelete
  15. singgah dr segmen yg sma .. selamat bsegmen ! ^^

    ReplyDelete
  16. Jalinkan jalis antara penulis
    Di alam maya kerisku pena
    Ayuh blogger kita sebaris
    Antara kita beramah mesra.

    http://amirkhalis.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum.. dari segmen yg sama..done follow.. jemput singgah ke blog:)


    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

    ReplyDelete
  18. singgah sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  19. Singgah dari segmen yang sama... All the best!

    ReplyDelete