Wednesday, 5 February 2014

Talk Show Limpahan Rezeki Hadiah Wang Tunai RM1000

 Contest
                       Jom Klik Poster di atas untuk keterangan lanjut.

Assalamualaikum semua penulis blog di Malaysia, anda berpeluang menulis sebuah post di blog anda mengenai program talk show bertemakan Limpahan Rezeki pada 1 Mac 2014.

Hadiah yang bakal dimenangi :

Tempat pertama : 1 x Wang Tunai RM500
Tempat kedua :     1 x Wang Tunai RM 300
Tempat ketiga :     1 x Wang Tunai RM 200

Pertandingan ini berlangsung dari 12 Januari 2014 sehingga 22 Februari 2014.

Syarat-syarat pertandingan adalah seperti berikut :
  1. Tulis 1 entry/post bertemakan “Limpahan Rezeki” atau apa-apa post berkaitan dengan topik perniagaan di blog anda.
  2. Pastikan di dalam post tersebut, anda turut mempromosikan Talk Show "Limpahan Rezeki" yang akan diadakan pada 1 Mac di Uniten, meletakkan poster program dan meletakkan link ke website ini : www.jootawanjannah.com
  3. Share artikel tersebut di FB
  4. Submit URL blogpost anda itu ke saadiah@jootawan.com
  • Terbuka kepada semua penulis blog di Malaysia.
  • Kandungan post blog perlulah mengandungi link ke website ini
  • Tarikh penyertaan bermula 20 Januari 2014 – 28 Februari 2014.
  • Pemenang akan dinilai berdasarkan kriteria berikut.
  • Post/entry yang menarik berdasarkan penilaian juri di pihak penganjur.
  • Setiap penulis blog boleh buat lebih dari 1 blogpost sebagai entri penyertaan (boleh buat 2-3 post untuk masuk pertandingan ini, setiap post akan dikira sebagai 1 penyertaan)
  • Keputusan pengadil adalah muktamad.
  • Pemenang pertandingan akan disiarkan di FB Jootawan Jannah pada 6 Mac 2014. Pihak kami juga akan menghubungi pemenang menerusi facebook atau blog mereka.

25 comments:

  1. interesting! insyaAllah jika berkesempatan dan idea mendatang nak try gak :)

    ReplyDelete
  2. salam pagi..elos sangat sertainya...

    ReplyDelete
  3. Menarik & lumayan ni.. semoga berjaya.. :)

    ReplyDelete
  4. menarik...abg din dah hantar entry ker??all the best and good luck bang...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah sekiranya ada kelapangan saya pasti join...kena cari idea dulu

      Delete
  5. semoga berjaya ye admin..memang lumayan hadiah yg di tawarkan..:)

    ReplyDelete
  6. Errmm.. macam menarikkk jerr..! :D
    Good Luck Mr Khai..!

    ReplyDelete
  7. cam tak sesuai nk tulis dalam blog JM..coz lebih kepada blog travel huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh juga....saya pun lebih kepada blog travel campur yang lain-lain juga.

      Delete
  8. Menarik juga, nak cari idea mengarang tu yg malas sgt...tapi, tengoklah...

    ReplyDelete
  9. Sangat interesting ni. Baru tau hari ni, insyaAllah kalau lapang boleh lah cuba menulis. Cuma, hehehehe.. harap2 xde la aral yg melintang,

    ReplyDelete
  10. menarik nie,..kena buat research dulu la sebelum karang idea...

    ReplyDelete
  11. menarik ! perlu buat artikel yang menyengat nih . semoga berjaya ...

    ReplyDelete
  12. In sha Allah, jika sempat abe kie join la..

    ReplyDelete
  13. Sungguh menarik ...Semiga berjaya Tuan Khairuddin :D

    ReplyDelete
  14. Menarik. Ramai boleh turut serta :)

    ReplyDelete
  15. Hadiahnya memang lumayan... org yg biasa luahkan idea dalam entry bolehlah join

    ReplyDelete
  16. Wah hadiah lumayan.. boleh try jugak nie.. =D

    ReplyDelete
  17. Segemen yang pastinya mencabar dan menarik.

    ReplyDelete
  18. kalau berkesempatan bolehlah join sama... masih sempat lagi ni kan !

    ReplyDelete