Wednesday, 10 August 2016

Wordless Wednesday : Memori Daun Pisang

Jejak Mat Kilau 6hb hingga 7hb Ogos,2016

Dari Raub Pahang ke Post Bersih, Ulu Slim Perak.


Maggi Daun Pisang

25 comments:

  1. Dalam hutan, megi pun jadi sedap. Kalau kat rumah je kita tengok meggi sebelah mata.

    ReplyDelete
  2. entry singkat banget Pak Lim. Mie apapun alasnya mesti enak.

    ReplyDelete
  3. maggi atas daun pisang?? memang mengundang memori betul ni hehehe

    ReplyDelete
  4. amboi.. tajuk ni macam lagi dangdut je..

    ReplyDelete
  5. style makan megi atas daun pisang..

    ReplyDelete
  6. tgok kain lapik tu siap loreng2 lagi, ni mesti sebab masuk hutan..

    ReplyDelete
  7. nbk komen style bro khairuddin la.. komen banyak2,... hehehehe

    ReplyDelete
  8. baru lepas masuk hutan ke..?

    ReplyDelete
  9. ni yg dari jejak mat kilau hari tu ke..?

    ReplyDelete
  10. dahsyat.. saya kalau masuk hutan dulu2 mesti masak sardin je.. x pernah lagi masak megi..

    ReplyDelete
  11. banyak pulak saya komen.. ok bye.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. BANYAK KOMEN HANG PHAIS..RAJIN NO

      Delete
  12. rare sgt ni maggi dalam daun pisang wowwww makan dalam hutan ni sedap...maggi ke ikan tanak dalam buluh ke fuhhh miss moment so much

    ReplyDelete
  13. huhuh makan magi dlm daun pisang

    ReplyDelete
  14. teringat masa join askar wataniah..

    ReplyDelete
  15. Mmg best klu waktu2 mcm ni... berselera... sdp makan dgn daun pisang... :)

    ReplyDelete
  16. mesti lagi sedap dibuatnya magie tu dgn daun pisang :D

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  17. takleh makan kuah..kena buat corong..hihi..

    ReplyDelete
  18. Maggie tu penyelamat perut dari lapar yr KK :)

    ReplyDelete
  19. Ha ha .. comel nau megi daun pisang

    ReplyDelete