Sunday, 20 July 2014

Giveaway Puasa RM50 by SueAKGoGeous,


Jom Join dan link adalah seperti berikut : 


The best ramadhan puasa adalah 10 ramadhan terakhir kerana dapat mengejar pahala Allah. Kejar dan terus kejar kerana pasti merindui ramadhan yang begitu cepat berlalu. Takut tidak diberi peluang pada ramadhan akan datang. Ini kerana kematian tidak boleh ditunda, yang dijemput akan pulang  dan tetap pulang ke pangkuan illahi. Walaupun kehidupan di muka bumi adalah kehidupan yang paling indah bersama-sama orang-orang yang tersayang.  Kita datang ke muka bumi hanya sekali sahaja dan terus buat yang terbaik untuk mengejar 10 ramadhan yang terakhir. Itu  adalah the best ramadhan buat diri saya,insan yang kerdil.  

17 comments:

  1. SELAMAT BERSEGMEN N BERUSAHA MENDAPATKAN FADILAT KEBAIKAN SEBELUM BERAKHIR RAMADAN...

    ReplyDelete
  2. Setuju..10 terakhir ramadhan memang yang ditungu-tungggu... :-)

    ReplyDelete
  3. lakukan selagi kita masih ada kudrat dan nyawa ...

    ReplyDelete
  4. wow.. kalau menang ni boleh tambah guna duit raya ni.. hehe

    ReplyDelete
  5. Good luck MKL...Meraih kalau dapat tu...

    ReplyDelete
  6. Good Luck and all the best....

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. indah kata2 tu. punya makna yg memberi seribu makna buat yumida sendiri
    malam yg dinanti2

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen mr khai & good luck... :)

    ReplyDelete
  9. dah tinggal beberapa hari lagi dh nak raya..tak BEST nyer

    ReplyDelete
  10. Salam...
    Thanks for joining..
    All the best ye..

    ReplyDelete